maanantai 28. syyskuuta 2015

#ruokakuvia

Pakko näin aloittaa sanomalla, että tuntuupa oudolta kirjoittaa. Jotenkin todella oudolta. Aivan kuin en olisi tätä koskaan aikaisemmin tehnyt ja tulee ihan samat fiilingit, kuin silloin alkuaikoina. Mutta kyllä tämä tästä.

En tiedä onko siellä ruudun toisella puolella enää ketään, mutta tosiaan tämä muutto vei ne viimeisetkin mehut jota oli jäljellä. Innolla odottelin jo sitä kuinka pääsisin kirjoittelemaan ihanasta kämpästä, mutta se vähän niinkuin suoraan sanottuna jäi. Päivät oli pitkiä ja viimeisenä sitä olisi jaksanut edes konetta pöydälle nostaa. Ja jos koneen edessä oltiin, niin tehtiin niitä "aikuisten" juttuja. Jep.

Mutta hei kaikkien iloksi ja suruksi taidan nyt olla for real takaisin! Kämppä alkaa olla viimeisiä yksityiskohtia valmis ja elämä alkaa palailla normaaliksi niiden lukuisten IKEA reissujen jäljiltä. Enkä voi olla kuin yhtä hymyä ja vain ihastella tätä kotia. Vaikealta tuntuu vielä ymmärtää, että täällä me tosiaan Inkan kanssa asustellaan, mutta niin se vain on. Kuvia en vielä paljastele, ihan vain sen takia, että lauantaina onkin meidän tuparit! Joten ettei vaan kukaan hätähousu mene täältä etukäteen tsekkailemaan, tulee kuvia vasta sitten ensiviikon puolella.

käyttämättömät random-002

 Kuten kuvista näkeekin, niin kokkailtua on. Ei ole enää se äiti (tai isä) siinä kokkailemassa, vaan itse on pitänyt tarttua pannuun ja pistää menemään. Tosin ei sillä, etteikö sitä olisi jo ennen muuttamista tullut tehtyä. Sellainen asia on kuitenkin tullut huomattua, että syödään kyllä aikalailla. Vaikka samasta annoksesta riittäisi hyvin neljälle ja mietitään, että hmm, huomiselle valmiiksi tehty ruoka. Väärin. Hetihän se ruoka menee. Eilinenkin pasta-annos näytti siltä, että hyvin jää tälle maanantaille. No ehkä niistä jämistä yhden miniannoksen saisi.
Pakko kyllä sanoa, että tein elämäni ensimmäistä kertaa makaroonilaatikkoa ja vaikka ei ruoka mikään vaikea todellakaan ole, niin kyllä sitä olin itsestäni ylpeä. Hyvää nimittäin tuli ja vaikka muutamia raaka-aineita ei ollut, niin hyvin sitä sai sovellettua jääkaapin antimilla.

27.9.2015b

Muutamia sellaisia helppoja reseptejä on siis tuloillaan luonnoksissa. Eli paljon on tulossa ja paljon on ideoita. Se aika vain jää vähän uupumaan. Onneksi kuitenkin tänään oli koulusta vapaata ja se onkin jo ihan aamusta asti ollut hyötykäytössä. Huvittavaa on se, että pomppasin ihan virkeänä ylös siinä yhdeksän jälknee, vaikka herätyskello oli soittamassa vasta kymmeneltä. Niin paljon vaikuttavat nuo muut aikaiset aamut, että en näköjään osaa oikein nukkua pitkään. Ehkä hyvä niin, niin eivät päivät vain valu hukkaan.


IKEAssa on tosiaan tullut ravattua ihan riittämiin. Tänään olisi vielä sellainen ihan minimaalinen IKEA retki, mutta onneksi listalla vain pari asiaa, sekä yksi palautus. Joten ainakin minulle alkaa pikkuhiljaa tuo IKEAn maailma riittämään. Mutta ei se tarkoita että muuten sisutusjutut riittäisi! Ehei. En ehkä ole ihmisenä sellainen joka jaksaa tuntia kierrellä tyynyjä katselemassa, mutta kun päästäänkin nettikauppaan on asia aivan eri. Odottelenkin pientä pakettia Ellokselta, jonka pitäisi saapua ennen tupareita. Myös H&M Homesta kaipailisin paria asiaa, ne taitavat kuitenkin jäädä vähän myöhemmälle.

27.9.2015c

Päästiin kuitenkin Inkan kanssa korkkaamaan meidän tupariputki eilen! Tytöt tulivat ruokien kera meille vähän viettämään kauden aloitusta. Paljon toivat ruokaa ja vaikka onkin tuntunut siltä, että kulhoja kyllä riittää, niin tällaisissa tilaisuuksissa on vain todettava, ettei kulhoja voi koskaan olla liikaa. Nyt äiti ymmärrän sinuakin...

Nyt aamupala onkin syöty, pitkästä aikaa blogissa vierailtu ja tärkeät asiat hoidettu. Tästä taidankin mennä sohvalle löhöömään, odottamaan tiskikoneen valmistumista ja pistän Netflixin päälle. Leppoisia maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Tavallaan toi ois kiva, että saa tehdä itse ruuat niin saa päättää mitä syö, mut toisaalta siihen menee tosi paljo aikaa ja pitää miettiä kaikkea :D Eli taidan vielä nauttia ettei tarvii tehä :D

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa nauttia, mutta ite oon ainakin pitäny tästä itsenäisyydestä. Mulla tosin tässä on se paras kaveri, kenen kanssa tän jaan, joten sillä varmaankin vaikutusta (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!