perjantai 11. syyskuuta 2015

Kun elämässä on paljon ihania asioita

Tässä sitä sitten istuskelenkin pitkästä aikaa koneen kanssa, puoli naamaa puudutuksessa. Tulikin sellainen yllättävä käänne tähän, kun viisaudenhammas päättikin todenteolla antaa potkua. Särky alkoi maanantaina ja siitä lähtien se vain yltyi. Eilen päästiin jo siihen pisteeseen, että nukkuminen teki ikävää. Eipä muuta kuin tänään aamulla soitto ja pääsinkin heti hoitoon. Vaikka siinä saikin tosin jonotella... Ja jonotella.

Nyt on hammas kuitenkin irti ja tosiaan osa naamasta vielä puudutuksessa. Ei mikään maailman paras tunne mutta kivutta selvittiin. Ja muutenkin tosi nopeasti meni. Ainoa missä pari kyyneltä tuli tirautettua oli se puudutus vaihe. Neulat vain eivät edelleenkään tunnu yhtään sen paremmilta.

Mitäs sitten muuta? Miksi minua ei ole täällä näkynyt? Koska elämässä on nyt tapahtunut lyhyessä ajassa paljon. Ja ah, paljon hyvää! Niistä ensimmäinen onkin sellainen asia, kuin että vihdoin ollaan Inkan kanssa saatu kämppä! Eilen sinne saatiin avaimet ja ollaan vähän vielä hämillämme tästä. Paljon siis varmasti asunto- ja sisustuspostauksia tulossa, kun vain saadaan vähän tätä alku rumbaa selviteltyä.

11.9.2015

Somassa kolmiossa siis tullaan asustelemaan, kuitenkin lähellä kummankin perheitä sekä hyviä kulkuyhteyksiä. Parempaa ei oikein olisi voinut toivoa, sillä kunnon lottovoitto meille kyllä kävi! Mutta myöhemmin tosiaan lisää ja varmasti paljon. Sunnuntaina suuntaankin Ikeaan ensimmäiselle reissulla, sillä monta reissua vielä on tulossa. 

Että tällainen pikainen informointi. Blogissa tulee varmaankin vielä jonkin aikaan olemaan hiljaista, sillä tällä hetkellä elämässä on paljon sellaista, jossa haluan olla täysillä mukana. Tietoisesti on kone pidetty kiinni ja niinhän se on hyvä olla. Tässä laitankin Hottikset pyörimään, sillä tuli kehotus sen katsomiseen ja odottelen että ruokaseuralainen saapuisi. Niin ja että tämä puudutus lähtisi tosin silloin varmaankin se kipu sitten palailee. No sitä odotellessa... Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!