tiistai 5. marraskuuta 2013

Lähtölaskenta alkaa!

Tällainen arkinen postaus tiedossa. Alku varoitus hehee... Mutta kuitenkin, koulu hommia pukkaa ja sade vaan jatkuu. Minulla alkaa vain tosin mieli olla jo Tanskan maalla, joten ei oikein tuosta koulusta nyt tahdo tulla mitään. No eipä hätiä, onneksi tässä on vielä aikaa ja hyvä tauko on aina kannattavaa, kunhan se jää tauoksi, eikä vain löhöilyksi (kröhömm..).

Äidinkielen esseen kirjoittelua

Kuitenkin se matka siellä selkäytimessä koko ajan häiritsi keskittymistä, joten esseen kirjoitettua paperi ja kynä esiin, matkalistan tekoon. Kyllä, olen varmaan toivottomin pakkaaja, aina viimeisenä iltana paniikissa etsin mitä pitää ottaa mukaan. Matkustelujen kautta, olen ehkä oppinut hieman järjestelmällisemmäksi, mutta kuitenkin on se pakkaus aina sellaista yhtä showta... Pakkauslistoja olen nyt tässä kuitenkin alkanut viime reissujen aikana tekemään, jottei mitään sellaista "tärkeää" unohtuisi.
Mitä pakattaviin tavaroihin tulee, olen saanut paljon apua tuosta Lauren Conradin Style- kirjasta. Sieltä löytyy sellaiset hyvät perus raamit mitä oikein tarvitsee mukaan ja miten tuollainen pakkauslista kannattaa rakentaa. Ne joilla kirja on, ovat varmaan huomanneet kuinka sieltä löytyy paljon helpottavia vinkkejä. Suosittelen siis vahvasti ostamaan kirjan tai edes kirjastosta sen lainaamaan, sillä sieltä löytyy paljon apua arkisiinkin asioihin. Myös hänen toinen Beauty- kirjansa on aivan loistava.
Mutta nyt kirjamainoksesta takaisin aiheeseen, eli pakkauslista. Lyhyeksi lista jäi, mutta hyvä niin, pystyypähän enemmän shoppailemaan ;). Matkakaan ei ole mikään super kauan kestävä, joten ei sitä koko vaatevarastoa tarvitse mukaan ottaa.

Kurkkaus listaan

TV:kin tuli tässä avattua ja jäinkin katsomaan dokumenttia, jossa maalaispoikia opetetaan saamaan naisia, menestystä ja rahaa. Tanskalaisiin ylläri pylläri, sattuma satsuma tämä kohdistuu, mutta sen takia en sitä jäänyt katsomaan (en vai?!) vaan aiheen takia. Aika mielenkiintoinen on ja jos sen tuolta katsomosta löytää niin suosittelen katsomaan! Tässä esittely pätkä:

"

Kuinka saada naisia, menestystä ja rahaa?

"Tanskalainen dokumentti kertoo Simonista ja Runesta. He ovat parikymppisiä maalaispoikia, komeita mutta epävarmoja. He janoavat menestystä, rahaa ja upeita naisia. Speed Up Life -akatemia lupaa kaikkea tätä"

Illalla taas töitä, joten nyt on palattava takaisin koulun pariin. Mutta palaillaan taas, kun tästä matkajärjetely/koulu kiireiltä ehdin (:. Loppuun vielä muutama kuva, tylsyyttäni otin...

Sade on kyllä omalla tapaan kaunista (en tarkoita, että tämä kuva on)


P.S Jaan teillekin hieman fiilistelyjä PM-kilpailuita varten. Video on edellisistä senioreiden PM-kilpailuista Malmössä 2011. Ehkä tämän voimalla taas jaksaa...

Bromma!

2 kommenttia:

 1. Tosi hieno postaus ♥

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, aika arkinen kylläkin (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!