maanantai 18. marraskuuta 2013

Kuulumisia ja onnistumisia

Kuten varmaan huomasitte, viikonloppu vierähti ja minä kiirreitteni alla en ehtinyt tänne päivittelemään. Nyt tuleekin sitten tällainen viikonlopun kokoava postaus sekä vähän muutakin kuulumisia. Kuvia kännykällä on tullut oteltua, laatu ollut hieman vaihtelevaa, mutta näillä mennään (:.

Eli torstaina meillä oli koulussa koulukuvaus päivä. Kyllä, meillä on joka vuosi ollut myöhään kuvaukset, mutta nyt jotenkin tuntuu, että ajankohta menee vain myöhäisemmäksi ja myöhäisemmäksi. Joka tapauksessa kuvauspäivä siis oli, mutta minä en mennyt. Muahahahaa! Pahis kun olen ;). No ei, kuvaus ajankohta meille neljännenvuoden opiskelijoille oli melko myöhään päivällä enkä yksinkertaisesti jaksanut odottaa, plus melkein kaikki kaverit oli tehneet päätöksen, ettei kuvaukseen osallistuis. Massan mukana siis tällä kertaa mentiin, mutta toisaalta ei se minua haitannut ollenkaan.

Päällä:
Bleiseri: Zara
Toppi: Cool Story Bro. (Lontoo)
Farkut: BikBok
Kengät: Converse

Perjantaina taas juostiin paikasta toiseen. Ensin Kulosaareen ja sieltä sitten keskustan kautta Kisahallille. Kisahallilla oli perinteisesti treenien vetoa, jonka jälkeen oltiin Inksun kanssa päätetty pitää meidän tyttöjen vanhemmille vanhempainillan. Kyllä siinä vähän kumpaakin taisi jännittää, mutta hyvin me siitä selvittiin (:. Väsyneenä palasin kotiin ja pakkaamisen pariin, nimittäin lauantaina oli luvassa aikainen herätys, kohteena Jyväskylä.

Yksinäinen sushi-piknikki Kisahallin pukuhuoneessa. Hanko-sushin lounas, nami, nami, nami (:.

Aamulla oli siis lauantaina klo. 7.00 herätys. Juna-asemalle julkisilla ja pikainen aamupala ostos ennen junan lähtöä. Juna-matka sujuikin sitten sääntöjä lukien, sillä tälläkertaa oltiin siellä tuomaripöydän toisella puolella. Sääntöjen kertaus oli ihan hyvästä, oli tässä ajansaatossa päässyt unohtumaan.
Perillä syötiin Martina-nimisessä paikassa, lähellä Rautatieasemaa. Italialaista ruokaa ja vahvasti suosittelen käymään, jos Jyväskylän päässä oleilette. Todella hyvän makuista oli ruoka, itse otin pestopastaa. Hintakaan ei ollut paha, omani taisi olla siinä 14e. luokkaa (:. Kuvaa ruoasta ei ole, sillä nälkäisenä kirjaimellisesti hotkaisin pastan suuhuni. Annoksen koko vei kuitenkin voiton ja jouduin haikeana jättämään sitä loisto ruokaa lautaselle. Minä siis vihaan ruoan jättämistä, mutta yksinkertaisesti ei enää mennyt alas.

Kisapaikkana toimi Hipposhalli ja sinne päätettiin kävellä tuolta asemalta. Ihan ilman eksymisiä ei matka sujunut, tosin eksyminen tapahtui vasta itse Hipposhallissa. Kuitenkin kaikki perille saatiin ja siinä sitten hiusten laittoon. Minä ja Johanna hoidimme tuon hiusosion ja tytöt itse meikkailivat toisilleen kisameikkejä. Itse aloin henkisesti valmistautumaan tuomarointia varten ja pian löysinkin Kiran, joka oli jo aamusta alkaen ollut paikalla tuomaroimassa.
Pieni vilahdus noista hiuksista, mallina toiminut Hanna-Maria, päättikin yhtäkkiä, ettei halua naamaansa kuvaan...

Tyttöjen kilpailu ei ihan sujunut kuin Strömssösä, mutta oma tuomarointi sujui aika hyvin, ainakin itse olin ihan tyytyväinen. Parannettavaa oli itsellä vielä, mutta eiköhän se tässä kun tätä tekee, kolmas tuomarointini tuo vasta oli. Säännötkin palautuivat pitkin kisaa hyvin mieleen, joten varmalla fiiliksellä kuitenkin mentiin.

Minä, mitallit ja Kira

Rankka päivä oli, kotona taisin olla siinä 1.30-2.00 aikoihin yöllä.. Väsyneinä oltiin siis koko junamatka, nukahdinkin siinä ja tytöt olivat ottaneet minusta oikein kauniin kuvankin. Mukana tietysti oli joukkueen uusi maskotti Toivo, jonka matkaa voi seurata instagramista nimimerkillä @teamtoivo.

Kuva siis otettu tuosta @teamtoivo profiilista, joten muokkaukseen en ole voinut vaikuttaa

Sunnuntainakin sitten taas mentiin koko päivä ja jälleen kerran voimistelun merkeissä. Aamulla oheisvalmennus muodostelmaluistelijoille, sieltä suoraan joukkuepalaveriin, josta sitten suoraan toisen joukkueen treeneihin valmentamaan. Viimein kotiin päästyä istahdin tai oikeastaan rojahdin alas ja vain olin. Okei kynnet siinä lakkasin uudella Essien A list -kynsilakalla. itse tykkään väristä, sellainen klassisen punainen. Ja jälleen kerran pakko kehua noita Essien lakkoja, niin hyvät ovat kyllä. Kalliita ehkä, mutta hyviä.

Kuva hieman vääristää, näyttää liilahtavalta, mutta todellisuudessa siis se oikea punainen.

Sitten pikaisesti tähän päivään eli maanantaihin. Perjantaina oli viralliset YO-tulokset tulleet, mutta koska minulla oli menoa, en ehtinyt niitä koulusta käydä hakemassa. Hakeminen jäi siis tähän maanantaihin ja aika hermostuneena menin tulokset hakemaan. Monet kaverit olivat nimittäin sanoneet, että heillä oli pisteet monista eriaineista laskeneet ja näin myös arvosana. Itse siis olin jo valmistautunut pahimpaan.
Kuoren repäisin nopeasti auki, päätin toimia samalla tavalla kuin laastarin kanssa toimitaan. Luin paperin varmaan 20 kertaa läpi, tai no sen mitä siinä oli luettavaa. En vain jotenkin voinut uskoa sitä! Uskonto tuli E:nä ja pitkä matikka M! Siis mitä? Uskonto oli sellainen mistä olisin sitä L:llää hakenut, mutta kyllä tuohon E:henkin olen tyytyväinen. Mutta tuo matikka! Se on minulle kuin L, joten ehkä osa ymmärtää nyt paremmin. Edelleenkään en meinaa uskoa sitä, odotan koko ajan että minulle soitettaisiin, että hei virhe on tullut. Siis M, en voi uskoa.


Nyt sitten vain palaan töitä tekemään, joten ei tässä oikein muuta (:. Muutamia postaustoiveita on tulossa, yritän nyt tällä viikolla saada rytmiä kunnolla takaisin. Kuitenkin sanon jo nyt, että taukoja saattaa töiden takia tulla, mutta ei huolta, päivittelen heti kun vain kerkiän (:.


4 kommenttia:

 1. Tosi nätin näköistä kynsilakkaa :) Oon jo pitkään himoinnut essien lakkoja, mutta vielä ei oo tullut jostain syystä ostettua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kannattaa! Suosittelen vahvasti, itse tykkään Essien lakoista niin paljon (:

   Poista
 2. Tosi kivanolonen blogi sulla :) Kiva ku kirjotat paljon tekstiäki, eikä pelkkiä kuvia, ku nykyään kaikki blogit tuntuu pyörivät vaa miljoonan kameroilla kuvatuilla otoksilla! Tykkään ja jään kenties seuraamaan :)

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon (:. Juu, tykkään kirjoitella ja kuvia unohdan aika usein ottaa :D. Tervetuloa (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!