torstai 7. marraskuuta 2013

Enää 9h. lähtöön!

No niin, nyt kun H-hetki lähestyy ja vain muutama asia vielä tehtävänä, on aika tulla tänne päivittelemään. Kiireinen päivä siis ollut, mutta toisaalta ehkä hyvä niin, silloin arvostaa enemmän tuollaista lomaa (:.

Päivä meni ruoan merkeissä, Masterchefiä hehee.. No ei, tällä kertaa olin itse asialla, sillä pullia pyöräyttelin melkeinpä koko päivän! Ohjeen voin vaikka laittaa erikseen jos sille löytyy kiinnostusta. Mutta siis pullia pyöräyttelin, yhdistin kaksi ohjetta: vanilijapullat sekä toskapullat. Olin tosin unohtanut kuinka kauan noiden pullien kanssa menee ja näin ollen meni aikataulut uusiksi. Pientä paniikkia kyllä iski, mutta joo..


Ja tietysti pakkaaminen. Kyllä, juuri puhuin siitä edellisessä postauksessa ja kerroin, kuinka se on helpottunut. Olin kuitenkin kokonaan unohtanut kuinka paljon vihaan pakkaamista. Siis vihaan. Koko ajan sellainen tunne, että jotain puuttuu, vaikka lista onkin. Ihan K-A-M-A-L-A-A! Mutta, joo nyt se on melkein suoritettu, muutama asia puuttuu vielä ja käsimatkatavarat pitäisi pakata.. Kääk!

Suosittelen rullaamaan vaatteet, mahtuu paremmin!

Enää noin 9 tuntia ja tämä tyttö istuu jälleen kerran lentokoneessa! Hassua kuinka aika on mennyt nopeasti, mutta hyvä niin, en olisi jaksanut enää yhtään odottaa (:

2 kommenttia:

 1. Mullakin alkaa matkakuume nousta - enää 15 tuntia lähtöön! :D Postailethan sitten reissusta :)

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti (: Juu on tämä kyllä kamalaa, ei jaksa odottaa..

   Poista

Kiitos kommentistasi!