keskiviikko 13. marraskuuta 2013

NM2013: Kisapäivä

Nyt sitten siihen toiseen päivään, eli todellinen kisapäivä! Aamulla oli herätys, itsensä kannustusvalmiuteen, kartasta reitit esiin ja menoksi. Sateinen ilma tuolla oli, mutta onneksi ei sadetta tullut siinä kävellessä kohti Odensennin Urheilupuistoa/Hallia. Tuuli kyllä aika ronskilla kädellä, hyvä ettei lähdetty lentoon! Hehhe... Kuitenkin ei kisoihin ilman evästä voinut mennä ja aamupalaakaan ei oltu vielä syöty. Vanha kunnon føtex hoiti muonitusosuuden, mutta Iidan johdolla poikettiin myös paikallisessa konditoriossa. Oi, miksi Suomessa ei ole tuollaisia, tai ainakaan Helsingissä tarpeeksi? Niin paljon kaikkea tuoretta ja no, valinnan vaikeus...

Tosiaan meitä luultiin tanskalaisiksi, jopa nuo liput poskissa...

Nuo puut, siis mitä ihmettä!

EM-kilpailuissa ei oltu ehditty ykhteenkään kilpailupäivään ajoissa paikalle, joten nyt se oli meillä Iidan kanssa tavoitteena. Ajoissa oltiinkin, mutta niin olivat muutkin. Paikkoja sai etsiä ja no, kohtuu paikat saatiin. Olisi varmaan vain pitänyt mennä telttailemaan hallin eteen ja näin varmistaa hyvät paikat. No ei voinut mitään, niihin oli tyydyttävä ja olihan siinä paikassa hyvätkin puolensa ;).
Nyt sitten tulee aikalailla kuvia ja muutama video noista kilpailuista, heitän sitten sinne tekstiä kuvien alle tarkentamaan (:.

Pizza-rulla. Konditoriosta ja niin hyvää, ei sellainen rasvapommi kuten "normaali"-pizzat

Bromman miehet ne siellä edustus asut päällä ;)


Molemmat videot avajaisista

Bromma Mix

Eli kilpailut starttasivat Mix-joukkueilla (joukkueessa sekä miehiä että naisia) ja mukana nähtiin myös suomalaisvärejä, nimittäin Gefle GF/GF Uppsalaflic joukkueessa esiintyi kaksi nais-suomalaista. Joukkue ei kuitenkaan epäonnistumisten takia mitaleihin yltänyt. Harmi. Kuitenkin Ollerupin Mix-joukkue vei niukasti voiton, vaikka Tanskan toinen joukkue TeamGym Greeve lähtikin ennakkosuosikkina.

NM2013-MIX:
1. Ollerup GF (54.983)/Tanska
2.TeamGym Greeve (54.333)/Tanska
3. Brommagymnasterna (53.900)/Ruotsi

Siitä sitten tuli tauko ja naiset pääsivät kokeilemaan ennen kilpailuja. Jännitys alkakoon! Ehdittiin kuitenkin iidan kanssa siinä tankkailla, kisanaikana syöminen ei ollut nimittäin mahdollista. Hemmi ja Kira liittyivät seuraan ja Hena siihen perään. Hemmi liian nuorena osallistumaan seniori tasolle ja Kira loukkaantuneena sekä Hena toisena varana saatiin ihan hyvä kannatusjoukku kasaan (:. Kyseiset kuvat on kuitenkin otettu kokeilu tilanteesta, kuten jo sanoin, kisatilanne aivan liian jännittävä = mahdotonta kuvata. Kuvissa HGK:n tyttöjä.

Kääk!

Tuplaa ympäri...

Ja Venla hienosti alas ojennuksen kera (:.


Vapaassa tytöillä tapahtui harmittava epäonnistuminen, joten sitten jäätiin pisteissä normaalia alemmaksi. Kuitenkin hienon kisan tytöt teki ja saavat olla ylpeitä (:. Kuitenkin monille ensimmäiset PM-kilpailut, taisi muuten olla vain kahdelle toiset, joten Hyvä tytöt!

NM2013-NAISET:
1. Gerpla (53.833)/Islanti
2.Örebro GF (52.800)/Ruotsi
3. Högänäs GF (52.483)/Ruotsi
...
5. Tampereen Voimistelijat (48.016)/Suomi
...
8. Helsingfors GK = HGK (46.650)/Suomi

Kuitenkin sitten alkoi se kauan odotetut miehet. Huomasi kyllä katsomossa, kun se vain täyttyi aivan kokonaan ja tunnelma nousi niin korkealle, että huhhu. Kuitenkin tämä oli taas se kuvaus/tankkaus-aika, joten kamera kouraan ja kuvailemaan. Kuvia tulikin sitten oikein reippaammin, tässä vain muutama otos tuolta mitä löytyi (:.

Arvatkaapa kumpi minun kumpi Iidan?

Niin loistava otos, vaikka itse sanonkin!


Miesten kilpailussa saatiin taas jännittää ihan viimeiseen ja jälleen kerran vastakkain olivat Tanska ja Ruotsi. EM-kilpailuissa oli tanska juuri napannut voiton Ruotsin edestä, joten oli ihan mukava nähdä, kun kulta sinne Ruotsiin nyt saapui. Itse henkilökohtaisesti olisin Tanskalle sen voiton suonut, mutta eipä sillä niin väliä (:.

NM2013-MIEHET:
1.Brommagymnasterna (62.300)/Ruotsi
2.Svendborg GF (62.075)/Tanska
3.Gjellerup Sdr (61.050)/Tanska

Kisoista löytyy kaikki suoritukset laadukkaasti kuvattuina TÄÄLTÄ. Suosittelen erityisesti katsomaan KFUMs GA Stockholmin vapaaohjelman, eli rytmen. Vaikka ette lajista mitään tietäisi, katsokaa se ainakin. Aivan loistava!

Illalla sitten lähdettiinkin vähän Odensenin yöhön, tosin se loppui lyhyen, kun kaikissa paikoissa ikäraja oli se K20. Oli kyllä pienoinen hämmennys, sillä alkoholia saa kuitenkin ostaa yli 16 vuotiaat, mutta mikäs siinä, hetken ärsyyntyneisyyden jälkeen vain hotellihuoneelle ja kaikkea fiilistelyä. Ihan hauskaa se oli siinä Iidan kanssa jubailla, kävihän se näinkin (:.


Siinä siis oli tuo lauantai päivä, aika TeamGym täytteistä tuo kuvamateriaali, mutta niinhän sen pitääkin olla, kun siitä on kyse! Videoita löytyy laittamalla esim NM2013 ja instagrammistakin löytyy vaikka mitä hastageillä kuten #nm2013 #nc2013 #nordic2013 ja tietysti #teamgym.

4 kommenttia:

  1. Todella kiva postaus ja hienoja kuvia! :)

    http://ellanooran.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, mahtavat kuvat! Ja upee toi banneri :3

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!