perjantai 22. marraskuuta 2013

Ajattomia tiikereitä

Moni onkin jo varmaan alkanut miettiä niitä joululahja toiveita. Itsellä niitä ei hirveästi ole, enkä tässä vielä paljasta toiveitani. Se on sitten lähempänä joulua kuuluva asia (:. Silti tässä netin syövereissä päädyin selailemaan Nellyn sivuja. Taas löytyi kaikkea ihanaa ja kauhukseni vain katsoin sitä ostoskorin hintaa. Never gonna happen! Kuitenkin pari asiaa oli sellaista, että ne olisi saatava.

Nelly.com/Tiger of Sweden/309,95e

En vain saa nyt tuota mekkoa mielestä ja aloin tässä jo miettiä eri säästämiskeinoja. Hinta on kyllä aika kirpaiseva, mekon ainoa miinuspuoli, mutta jotenkin tämä unelmoija joka yleensä on liiankin realistinen miettii nyt tässä miten saisi tuon hankittua. Siis en voi muuta sanoa kuin juuri sellainen mitä olen etsinyt! Hitsi tuoa hinta, tai se että en ole mikään miljonääri. Tietysti voisin ostaaa tuon, mutta sitten taas realistinen-Pauliina astuu kehiin ja toteaa, että aiotko todella maksaa mekosta 300e? Tässä siis tällainen pulma, moni muukin varmaan törmännyt vastaavaan. Tässä siis sulattelen tätä asiaa, mutta sitten siirrytään seuraavaan.

Mustia saappaita olen kaipaillut ja niitä netistä olenkin katsellut, mutta ei ole tullut ostettua. Sellainen pieni pulma näissä nimittäin, eli pohkeet. Jalankokoni on siis se 37, mutta nämä lihaskimpaleet vaatisivat sen 39-40 koon. Tuossa keskiviikkona kun Marjuttia näin, niin kokeilin yksiä ihan kivan näköisiä kenkiä. Olen siis kengissä ja vaatteissa sellainen, että jos on joku tietty asia mitä olen ostamassa niin sen pitää olla just eikä melkein. En sano, ettenkö sitten lopulta turhautuisi ja ostaisi jonkun joka on sinne päin, mutta alussa olen aina ihan mahdoton. Nyt olin kuitenkin Forumin KooKengästä löytänyt mukiinmenevät saappaat. No päätin suoraan ottaa sen koon 38 ja kappas, eihän ne menneet siitä pohkeen paksummasta kohdasta kiinni. Mukavaa. No, ei voi mitään etsintä jatkuu. Nellystä löytyi siis myös saappaat ja kokojakin olisi kerrankin jäljellä. Silti vähän nyt mietityttää, sillä haluaisin rauhassa kokeilla ja vaikka tiedän että voi palauttaa, on siinä taas lisä hommaa. Laiska, tiedän...

Nelly.com/Timeless/54,95e

Kuvasta kyllä näyttää, että tuosta pohkeen kohdasta olisi väljää, mutta toisaalta mallilla onkin tuollaiset luisevammat jalat, kuin tällä tytöllä, joten enpä tiedä. Ehkä tästä sitten rohkaistun ja tilaan, tai sitten tuleekin ne loistokengät vastaan. Ei voi tietää (:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!