torstai 21. marraskuuta 2013

Jubel

Sadettahan siellä vain ropisee. Voisi alkaa tulla lumena tuo sade, niin saataisiin tännekin sitä lunta pikkuhiljaa. Jouluna maan on oltava valkea sekä Marjutin pyynnöstä ylppäreinä tuossa 5.12. Toivokaamme siis lunta oikein hartaasti tänne eteläänkin, niin saadaan Marjutille valkeat ylppärit.
Mutta joo... Eli eilen näin Marjuttia koulun jälkeen pitkästä aikaa. Tuntuu hassulta, kun ennen näki koulussa niin usein, mutta nyt pitää kunnolla sopia kaikki tapaamiset. Minusta on tosiaan tullut sellainen kiire, aikataulutettu aikuinen, joka ei voi sponttaaneja tapaamisia tehdä. Okei, tulee niitäkin tehtyä, mutta tässä on jo esim. kolmatta kertaa aikeissa yrittää nähdä vanhan koululaisen kanssa. Mutta niinhän se menee, että kolmaskerta toden sanoo!

Koulussa tuli tänään käväistyä, viimeinen koulupäivä ennen koeviikkoa. Suoraan sanottuna aika turha päivä oli, siis ei mitään järkeä, paitsi että sai taas naureskella ihanan Pannukan kanssa. Piristää selkeästi koulupäiviä sekä muutenkin tätä syksyä, olen tainnut aikaisemminkin sanoa samaa...


Selkeästi musta, tai no tumma oli tänään se juttu. Ihan hyvin se kyllä passasi ja nuo army-pantsit toi sellaista pientä lisää, jota ihan perus mustat farkut eivät olis tuoneet. Ei ehkä näyttänyt niin synkältä, ainakaan omasta mielestäni.
Eilen totesin sen minkä oltiin Iidan kanssa Tanskassa todettu: olisi kiva ostaa vaatteita ilman sovittamista ja että rahaa kuluu. Varmasti muutkin allekirjoittavat tämän tunteen, joka ainakin itselläni iskee talvisin, sillä silloin sitä riisuttavaa kamaa on niin paljon enemmän. Jos löytyy vinkkejä tähän "syndroomaan", niin laittakaa ihmeessä!! Apua siis tarvitaan (:.

Päällä:
Bleiseri: H&M
Neule: Hollister (Berliini)
Army-pants: Zara

Tänään siis tavalliseen tapaan suuntaan Kisahallille töitä tekemään. En tiedä löytyykö kiinnostusta, mutta kuitenkin päätin ottaa kerrankin kuvan/kuvia myös melko tavallisesta valmennus "uniformusta" (joka kirjoitetaan wikipedian mukaan nykyään univormu??????). Eli tämän näköisenä siellä Kisahallissa ja Liikuntamyllyssä tulee hilluttua, osa onkin ilmeisesti minut sieltä bongannut (:.

Päällä:
Pitkähihainen "juoksupaita": PITCH STONE (Ollerupista, Tanska)
Housut: Abercrombie (Tanska)

Kyllä, kuva on sumea, et ole sokeutumassa...

Ja tietysti koska en jaksanut edes itseni kuvaamiseen keskittyä, alkoi sieltä tulla vähän mielenkiintoisia ilmeilyjä itselleni... Kyllä. Elämä on kuitenkin hauskempaa, jos hymyilee ja nauraa, joten suosittelen kaikille, myös itselleni. Ei se elämä niin vakavaa ole (:.

Kameran mielestä oli fiksumpaa tarkentaa minun kynsiini, kuin minuun.

En sano mitään.

P.S Olen nyt tässä miettinyt että saisitte laittaa postaus/video ehdotuksia. Sellaisia mitkä teitä kiinnostaisi, niin toteuttaisin niitä sitten välillä, kun elämä pyörii vain koulu-kisis-mylly- sektorilla.

P.P.S Miten voi näin paljon odottaa jotain leffan katsomista :D? En ymmärrä itseäni...


4 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja sun iho näyttää niin täydelliseltä! My Day-postausta toivoisin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos (:. Voin kertoa ettei se iho nyt ihan täydellinen ole minullakaan (:. Ja joo, olen itsekin miettinyt tuota my day-postausta! Pitäisi vain keksiä mikä päivä olisi hyvä...

   Poista
 2. pallukkaa mieki sua <3 XD t. pannukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinnuu, olet kyllä sinä kanssa yksi kiivi ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi!