torstai 14. marraskuuta 2013

NM2013: Paluu kotiin

Ja sitten viimeiseen päivään. Herättiin siinä rauhallisesti, huone oli luovutettava siinä 11.00 aikaan (kai..?). Ainoaksi ongelmaksi meinasi tuo pakkaaminen koitua, yhdellä matkalaukulla kun mentiin. Vaatteet sekä muut oli taas tungettava sinne ja siis tota noin... ensi kerralla taidan ottaa isomman matkalaukun, niin ei tarvitse sitten käsissä kantaa niin paljon tavaraa. Mutta siis viimeinen päivä lähti käyntiin, illalla vasta 21.10 kone västä lähtisi takaisin Helsinkiin.
Aika autiot olivat kyllä Odensenin kadut, kun kaikkine tavaroineen lähdettiin aamupalaa metsästämään. Kylmäkin ulkona oli, ei mikään etelänmatka hehee! Kuitenkin luotto paikka Magasin oli ovensa avannut ja näin myös siinä sijaitseva JOE AND THE JUICE, joten sinnä aamupalalle. Ah se myyjä! Hyvin kyllä saatiin aika sielä kulumaan ;). Ihmeteltiin aikalailla, että missäs se Helsingin JOE AND THE JUICE oikein on? Toivottavasti tuloillaan...

Ironman & Avocado-sandwich

Rannekkeet, buja!


Tosiaan tuolla JOE AND THE JUICEssa vietettiin aikaa, kunnes todettiin että voisi lähteä sinne juna-asemalle päin. Samapa tuo missä sitä aikaa kulutti joten kamat kasaan ja menoksi! Odensen oli vähän saanut eloa itseensä, mutta aika kuollutta meno oli edelleenkin. Toisaalta ihan hyvä niin.
Juna-asemalla lippuautomaateille mentiin ja oltiin kuin mitkäkin ammattilaiset! Alkaa tämä Tanskassa reissailu olla aika tuttua puuhaa molemmille :D. Okei, pieni ongelma siinä oli, kun tajuttiin vähän viivellä, että automaatti ei käteistä ottanut. Joten siirryttiinkin siitä seuraavaan, ei huolta.
Aikaa junan lähtöön oli, joten käytiin Baressossa kahvilla sekä vähän kierreltään asemalla olevissa kaupoissa, tai no käytiin Accessorizessa.


Statuksemme on virallisesti nyt Kööpenhaminan lentokenttä- hengarit. Oi kyllä! Taas tuli vietettyä tunti jos kolmaskin kentällä hengaillen. Vicrtoria's Secret koluttiin taas kahteen otteeseen läpi (Köpiksen kentällä niitä oli ilmaantunut yksi lisää, järkeä?) ja ruokaa syötiin Urheilu pubi/baarissa, jonka Iida oli viime vuonna meidän ollessa hengailemassa kentällä bongannut ja sanonut, että tuonne olisi kiva mennä syömään. Nyt mentiin ja olihan se ruoka hyvää! Tai sitten meillä oli vain kova nälkä. Ainakin tarjoilija oli innokkaasti meitä sinne ottamassa ja puhui suomea. Huomasi kyllä ettei suomi ollut ihan hallussa, mutta hauskaahan se oli :D. Tanskalaiset tarjosivat vielä onneksi silmänruokaa, joten mikäs siinä istuskellessa ;).


Kotiin palattiin väsyneinä, haikeina ja myöhässä. Kuitenkin loisto reissu ja alettiin jo suunnittelemaa seuraavaa, jonne todettiin että liput on ostettava ajoissa! Mutta tosiaan, seuraavana kohteena onkin sitten Islanti, saa nähdä päästäänkö sinne, tavoitteena olisi ja yritys kova (:.

Tärähtänyt, kiitos takanani istuva...

P.S Rakastan lentää öisin, koska kaupungit näyttää vain niin kauniilta ylhäältä katsottuna. Kaikki ne valot ja ne ja siis vielä tähdetkin! Niin kaunista, harmi kuin ei tuo kuvaaminen onnistunut :/.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Mäkin tykkään lentää öisin, osittain siksi että kaupungit näyttää öisin niin kauniilta ja osin siksi että lentokoneessa aikaa kuluu parhaiten nukkumalla ;D Oot tosi kaunis<3

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis öisin on vaan niin parasta! Kiitos paljon, pakko nyt avautua, mutta tuota en kauhean usein kuule, joten kiitos paljon piristit kyllä päivääni todellakin (:!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!