perjantai 15. marraskuuta 2013

Oleilua

Aika kiireinen viikko ollut, vaikka sellaista normaalista viikosta poikkeavaa ei olekaan tapahtunut. Kuitenkin kaikkea koulu hommia ja työ juttuta tässä ollut, joten niihin se aika sitten onkin hurahtanut. Nuo aikaisemmat Tanskan matka postaukset ovat tulleet ajastuksella ja niin myös tämäkin postaus. Syynä siis kiire, mutta olen kuitenkin halunnut jotain postailla, ettei tule sellaisia turhia taukoja (:. Näitä olen voinut siinä yöllä tehdä tai pitkin päivää kun jotain rakoja on ilmaantunut.

En tiedä oikein mikis, mutta päätin kuvauttaa itseni koto-asussa. Eli en siis koskaan ole kotona farkuissa tai missään muussakaan "sivistyneessä" asussa. Heti koulusta tai muualta tultuani vaihdan mukavammat vaatteet pääll. Näin olen tehnyt siis aina niin pitkälle kuin muistan. Syynä varmasti se, että tällaisena "voimistelijana" en istu normaalisti, vaan väännän itseäni asentoihin, joten vaatteiden on oltava hyvin joustavia, muuten saisin olla kokoajan uusia housuja ostamassa. Niinpä vaatteet menee yleensä vaihtoon ovesta tultua.

Päällä
Huivi: Zara
Neule: Reserved
Housut: Abercrombie&Fitch

Yleensä siis jätän/laitan huivin kaulaan. Isäni jaksaa muistuttaa tuosta "niskatuesta", mutta itselleni tulee mukava ja lämmin olo huivi kaulassa. Niinpä sen on oltava iso! Siihen on vain niin mukava hautautua näin kylmien säiden alla (:.
Neuleet on minun juttuni ja varsinkin nyt tänävuonna olen innostunut noista ylisuurista neuleista. Pidän siitä kun ne ovat rentoja, eivät purista ja voin huidella miten tykkään. Rento sen olla pitää!
Lökärit, tai paremmin sanottuna tuollaiset "crombiet" vat vakkari varuste kotiolo asuun. Niitä minulta löytyy aika monta, kolmet Abercrombiet ja yhdet Hollisterit. Vaikka hinnat ovat aika huimat, en ole yksienkään housujen ostamista katunut. Tälläkin hetkellä yhdet jalassa (:.

Kööpenhaminan Abercrombie&Fitchistä ostetut uudet pökät!

Mukavuudella siis mennään, ajattelin vain kertoa miten täällä kotona oikein oleilen. Moni varmaan voi sanoa samaa, etteivät ne farkut pysy koko päivää jalassa. Itse en ainakaan siihen pysty ja välillä olen niin "vauva" että se OnePiece hyppää päälleni.Niin ja olen ihan rakastunut tuohon Lorden uuteen albumiin! Niin loistavia biisejä ja mikä ääni?! Tietysti tuo Royals on ihana ja soi pitkin päivää päässä, mutta myös muutkin biisit ovat yksinkertaisesti vain loistavia. Suosittelen vahvasti kuuntelemaan kaikki (:.

2 kommenttia:

 1. ouu ihana huivi!! :)

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos (:. Tykkään itse tuosta niin paljon, paras ostos ikinä (no ei nyt ihan, mutta melkein)!

   Poista

Kiitos kommentistasi!