lauantai 13. huhtikuuta 2013

Gold

Hihii, tänään oli pitkästä aikaa vapaa lauantai. Se oli kyllä ansaittu vapaa päivä, sillä olin aivan poikki! Oltiin veljen kanssa kotona aivan kahdestaan, sillä vanhemmat oli tien päällä menossa kohti Turkua.
Nukuttiin veljen kanssa aika pitkään ja syötiin hyvä aamupala. Sitten olikin suuntana Jumbo ja Hullut Päivät (taas!) Kuitenkin tällä kertaa, en itse ollut shoppailemassa, vaan veljelle siellä vaatteita metsästettiin. Mutta, koska olen tällainen, joka löytää aina jotain, en minäkään Jumbosta tyhjin käsin poistunut (:

Kuten Tässä aikaisemmassa postauksessa kommentoin, olen metsästänyt kultaisia kynsitarroja. No viimein sellaiset löysin, Anttilasta tosin. Sieltä tarttui myös toinen, pitsiset tarrat.


Kynsitarrat: L'OREAL 10,90e/paketti


Tuossa vielä kuva siitä itse kynnestä. Tuntuu kyllä vähän hassulta, kun kynnet kiiltää niin että niistä voisi tyyliin peilata (: Siinä myös vilaus mun pinkeistä Abercrombie&Fitch housuista ;) Parempi kuva housuista löytyy Täältä.

Ostettiin myös veljen kanssa muffinssit, tai no veli osti mulle. Onpas mulla kiva veli... No kerran sitä saa herkutella, mutta vähän ehkä noloa, kun eilen hehkutin siitä on olen ollut herkkuitta... Ehkä tämä sallitaan, sitä paitsi kuitenkin tänäänkin on tullut treenattua, joten hyväksyn herkuttelun itselleni!


Kuten olette varmaan huomanneet, mulla on tosi, tosi, tosi, TOSI usein hiukset kiinni. Tänään kuitenkin oli poikkeuksellisesti hiukset auki, ainakin melkein...


Ranskalainen letti tossa otsassa. Letti tehty väärinpäin, eli niin että letittää kaiken alle. Oli pakko laittaa hiukset takaa kiinni, että näkyisi letti kokonaan. Eli letitin ihan korvan taakse ja sitten 2-3 pinnillä kiinni. Jotta saa letin tulemaan siististi, ikään kuin "roikkumaan" otsalla, ei saa ottaa lisää hiuksia ranskalaiseen lettiin muulloin kuin silloin, kun vuorossa on lähimpänä hiuksia oleva hiusosa. Hieman hankala selittää, voisin myöhemmin tehdä postauksen, missä näkyy kuvin vaihe vaiheelta letin teko (:

Huomenna onkin suuntana sitten Jyväskylä. Aikainen aamu tulossa ja koko päivä siellä tuleekin menemään...


Kuva löytyy Facebookista, Suomen Teamgymin omalta fanisivulta. Täältä pääset sivuille.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!