tiistai 9. huhtikuuta 2013

Netti ongelmia

Nyt on sellane homma että meillä ei oikein netti tahdo toimia, joten en pääse koneelle kirjoittelemaan :( nyt siis kaikki kuvat tulee läjänä...
No ei se että olisin tässä hirveästi mitään erikoista tehnyt. Eilen oli siis suunnitelmiassa salille ja IKEA mutta ei kumpikaan toteutunut. Treenasin siis kotona ja latailin akkuja, sillä huomenna mulla alkaa koulu! Tuntuu nii hassulta... Piti kalenteriin merkitä millon mulla on koulua etten vaan unohda mennä ;)
Tässä siis mennyt pari päivää ihan vain oleillen, leffoja katsoen, kirjaa lukien ja treenaten (: Huomenna sitten se koulu alkaa taas. Ja myös joku muu. HULLUT PÄIVÄT! Katsotaan mitä sieltä tarttuu sitten mukaan, yritän kyllä kovasti säästää, sillä ulkomaan matka tiedossa ;)
Kuitenkin ensi sunnuntaina Jyväskylään tuomaroimaan! Vieläkin jännittää, katsotaan miten käy.. Mutta enköhän mä selviä (: Jokaiselle täytyy aina olla ensimmäinen kerta.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi ja kiva kun jaksat postailla usein :). Voisitko tehdä sellaisen postauksen jossa kerrot sun tyylistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista (: Kuulostaa hyvältä idealta, teen heti kun saadaan kone kuntoon, kännykällä näitä postauksia on vähän vaikeampi tehdä :b

      Poista

Kiitos kommentistasi!