sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

The Croods

Huh, eilen oli taas sellainen päivä että juoksin vain paikasta toiseen, en ehtinyt ollenkaan rauhoittua. Niinpä kun viimein pääsin kotiin olin aivan uupunut.

Aamulla aikaisin Kisahallille töihin ja siellä vierähtikin se normaalit seitsemän tuntia. Sieltä olikin sitten ehdittävä puolessa tunnissa vaatteiden vaihto sekä Tennispalatsin tapaamaan Janina. En ole varmaan koskaan kävellyt niin nopeasti, oli pakko hetken ottaa happea ennen kuin suunnattiin saliin.
Leffa oli The Croods ja voi että, naurettiin Janinan kanssa niin paljon! Tosi hauska ja hyvin oivallettu leffa. Huumori oli just sellaista sopivaa, sopii kaiken ikäisille jotka ovat vain tarpeeksi väsyneitä ja muutenkin hyvän huumorin tajun omistavia ;)


Leffan hahmot olivat vain niin hyvin oivallettuja, Janinan sanoin joka lajia (: Käykää siis ihmeessä katsomassa ja ottakaa alkuperäinen versio, sillä äänet sopi niin loistavasti hahmoihin.

Leffan jälkeen etsittiin paikkaa johon voitaisiin mennä vaihtamaan kuulumisia. Koska kello oli melko paljon, oli suurin osa paikoista kiinni. Ihmeteltiin kumpin, miksi tuntuu siltä että Helsingissä kaikki kahvilat sun muut menee viikonloppuisin tosi aikaisin kiinni? Tuntuu vain hassulta, sillä viikonloppuisinhan ihmisillä on vapaa-aikaa enemmän...
Kuitenkin suunnattiin Helsingin Rautatieasemalle jossa tiedettiin paikkojen varmasti olevan auki. Robert's Coffeesta kaakaot ja pöytään. Oli niin mukava nähdä Janianaa pitkästä aikaa, vaikka tosin nähdään joka viikko sunnuntaisin, kun Janianalla treenit, mutta silti on se eriasia kun voi oikeasti puhua kunnolla. Onneksi kesä on tulossa, joten eiköhän mekin ehditä useammin nähdä (:


Ah, oli niin lämmintä ja hyvää (: Tuli aika herkkupommi otettua, mutta sen olin ansainnut rankan työpäivän ja kokopäiväisen juoksemisen jälkeen.

Nopean asukuvan ehdin napsaista peilistä kotona. Ei mitään ihmeellistä aika perus yksinkertaista (:


Kaulahuivi: Zara
Nahkatakki: New Yorker (Tanskasta)
Villapaita: Cubus
Aurinkolasit: Glitter

Tänään vain oleilua ja akkujen lataamista sekä rahan ansaitsemista. Huomenna salille ja mahdollisesti IKEA:n, katsotaan miten sitten lopulta käy (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!