keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Avokado

Ah, en vain kestä tämä sää on vain jotain niin ihanaa! Aurinko, sininen taivas ja lumet lähdössä pois. Ei, siis kyllä minä talvestakin pidän mutta nyt on kevään aika.
Aamulla suuntasin kouluun, en opiskelun vaan valmennushommien merkeissä. Nimittäin vajaan kahden viikon päästä suuntana Jyväskylä ja minä siellä tuomarina! Pelottaa ja jännittää sillä ensimmäinen tuomarointi, saa nähdä miten käyt... Säännöt sain kuitenkin tulostettua mutkien kautta ja nyt ne on laitettu siististi kansioon.


Sain myös veljen ottamaan musta nopean asukuva. Koska järkkäristä muistitäynnä, eikä kukaan (rakas veljeni) ole sitä viitsinyt tyhjentää täytyy tyytyä kännykän laatuun.


Mulla ei näköjään meinaa tuo huivi millään pysyä normaalisti paikoillaan... Kuten huomaatte, aika tummaa väriä asussa, mutta niin on myös vaatevarastoni tumman puoleista. Valkoista kyllä löytyy ja sitten yksittäisiä värejä, mutta pukeutujana en ole mikään värien suosija. Aina silloin tällöin jotain väriä jossain on, muuten aika basic musta, harmaa, valkoisella mennään. Myös tumman sinistä löytyy multa aika paljon.


Lasit: Glitter
Huivi: Zara
Takki: New Yorker (Tanskasta)
T-Paita: saatu/tuliainen
Housut: Hollister
Kengät: Converse

Kuten kuvista näkyy, meillä vielä pihalla lunta, mutta eiköhän nekin lumet kohta lähde. Tosin takapiha on kuin mikäkin lumimeri, joten isoja lammikkoja tiedossa, jos ne nyt kerralla sulaa... Toivotaan siis että lumet vain häviäisivät (:

Tehtiin veljen kanssa kunnon ruoka kerrankin. Ihan super terveellinen oli, kun on oikein ruispastaa ja kunnon salaattia. Nyt kesää kohden kaupan kaikki vihannekset ja hedelmät näyttää niin houkuttelevalta, että tekee vain mieli syödä terveellisesti, mikä on hyvä (: Niin se pitäisikin olla että syö mielellään terveellistä ruokaa, ei niin että pakottaa itseään syömään.


Pakko vielä mainostaa, että oli kyllä paras avokado mitä olen varmaan koskaan syönyt! Niin täydellinen! Nam, nam, kyllä nyt on taas hyvin tullut syötyä, terveellisesti ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!