tiistai 23. huhtikuuta 2013

7 päivää Berliiniin

Hihii, viimein teillekin paljastuu mitä olen tässä vihjaillut.
Aamulla suuntasin Kristan luokse ja suunnitelmana oli suunnitella meidän tulevaa matkaa. Aivan, tämä tyttö lähtee tasan viikon päästä BERLIINIIN!! Ollaan molemmat Kristan kanssa aivan innoissamme, ei jakseta enää odottaa (:


Oi, oi onneksi aika menee nopeasti, siis en voi uskoa, että viikko enää! Suunnitelmissa nähtävyyksien lisäksi tietysti shoppailua ;) Primark, Hollister, Michael Kors ja KaDeWe sekä tatta da daa OnePiece -myymäläkin löytyy! Ei muuta kun tilit tyhjäksi, tai sitten ei...

Suunnittelun jälkeen suunnattin kohti keskustaa sushille. Päätettiin Kristan kanssa kokeilla jotain uutta  paikkaa ja päädyttiin Fredalla olevaan Sushibar+Wine paikkaa. Ah, oli kyllä taas niin hyvää sushia, jotain erilaista löytyi niistä, joten vaihtelu virkisti. Taidetiin Kristan kanssa löytää meidän uusi vakio paikka... Hinta oli myös kohdillaan, kun käytiin lounasaikana syömässä (: Paikka myös muutenkin tosi kiva ja sellainen kotoisa.


Varsinkin toi silakka oli super hyvää!!! Siis mulla oli ainakin ennakkoluuloja sitä kohtaa, mutta toi sinappi tuossa päällä tekee siihen kivan potkun.

Sitten käytiinkin kahdessa eri tukussa hakemassa Kristan äidin kauneushoitolaan Munkkiniemessä sijaitsevaan Kosmetiikka Helmeen tuotteita. Kuitenkin koska ratikan odotusaika oli pitkä, poikettiin Jogot. Mä sellaista ensimmäistä kertaa söin ja rakastuin! Niin hyvää ja kaikenlisäksi terveellistä! Kannattaa käydä kokeilemassa, jos sitä ei ole vielä tehnyt ja etenkin nyt kesän tullessa, ilmojen lämmetessä kannattaa hakea tuollainen jäätelön sijasta. Minä, jäätelönrakasta olen aivan ihastunut tohon (:


Itse otin maustamatonta jogurttia, marjamysliä, kookoshiutaleita, pähkinärouhetta, kiiviä ja mansikoita. Oli aika raikas ja siis no, hyvää (: Vaihtoehtoja on paljon, joten ei varmana kyllästy.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!