torstai 4. kesäkuuta 2015

#teamrayban

Juuri, kun ajattelin että olisin mennyt tuonne ulos tekemään postausta, niin tietenkin sen auringon oli mentävä piiloon. Ja kun nyt selkeästi pääsin tähän valittamisen makuun, niin on tuo tuuli kyllä hurja. Varsinkin näin kun asuu peltikatollisessa talossa, niin tuntuu välillä siltä, että katto tulee sieltä läpi. Toisin sanoen, ainakin itse odotan vielä niitä kesä-säitä tänne.

Shortsimetsästelystäni olenkin tänne pauhannut jo hyvin, joten aiheellista on myös ilmoittaa, että ainakin ollaan nyt osittain saatu metsästys johonkin pisteeseen. Hirveästi ei tässä ole shortseja kuitenkaan houkuttanut laittaa jalkaan ja pelko kalkkunaksi jäämisestä on huima. Pakko sitä on varmaan kohta vain mennä tuonne ulos hammastapurren tuon tuulen kanssa. Mutta ei vielä.

Eilen tuulesta huolimatta lähdettiin siis Inksun kanssa shortseja metsästämään. Olin Turku-reissulla käynyt Zarassa siellä, joten nyt oli Helsingin vuoro näyttää miten kävisi. Kaikki muut kaupat oli nimittäin jo aikaisempina kertoina koluttu niin läpi tuloksetta, että suora toiminta oli nyt paikallaan. Ja kyllähän sieltä löytyikin ne, joita olin lähtenyt metsästämään. Shortsit sekä kauan himoitsemat boyfriend-farkut.
 
4.6.2015e
4.6.2015c 4.6.2015d
//Boyfriend-farkut: Zara (39,95e)/Farkkut-shortsit: Zara (25,95e)/Vyö: H&M (4,99e)//

Farkkujen kaveriksi käytiin vielä pikainen visiitti H&M:ssä etsimässä vyö. Vyötä en olekaan piiiiiitkään aikaan käyttänyt, mutta näiden yksilöiden kanssa se on melkeinpä välttämätöntä. Pitää vain tottua tuohon vyö maailmaan ja toivoa ettei tuo heti hajoaisi. On nimittäin punottua ja minulla on ainakin näistä vastaavista vähän sellaisia kokemuksia, että kun tarpeeksi kauan käyttää, niin alkaa se tietty kohta aina hapsottaa. Silti pidän niiden ulkonäöstä enemmän kuin perusvöiden, joten jostain se pitää sitten tinkiä. Niin kuin melkein aina.

Iida liittyikin seuraan shoppailuiden jälkeen ja lähdettiin talsimaan kohti Kasarmintoria. Tuuli oli kyllä huima ja piti hiuksetkin pistää kiinni ihan vain sen takia, että näkisi eteen. Lensivät nimittäin aika kivasti tuohon naamaan koko ajan. Pitkien hiuksien miinuspuolia...
Kasarmintorilla olikin sitten street food carnival menossa. Lokit vähän siellä liidellessään ahdistivat minua, entinen lintukammoinen nimittäin olen. Kuitenkin pakko sanoa, etteivät lokit niin härskejä olleet, kuin joskus muinoin ollessani Kauppatorilla ovat olleet. Saatiin jopa oikeasti syödä rauhassa, jos nyt sitä tuulta ei lasketa joka meinasi viedä milloin minkäkin kertakäyttö astian, milloin paperin.
Mutta ai että siellä oli vähän vaikka mitä! Hirveästi ei vaunuja ollut tai jotenkin tavallaan odotin enemmän, mutta oltiinkin melko myöhään, joten pistättäköön sen piikkiin. Löytyi sieltä kuitenkin falafeleja, kiinalaista (tai jotain vastaavaa), fisu ja ranut, burgereita, kreikkalaista ja sitten vähän pakeaan nälkään belgialaisia vohveleita. Ei varmaan ole vaikeata arvata, minkä tämä herkkusuu valitsi.
 
4.6.2015b

Iidalla puolestaan oli pääsykokeiden aikaista nälkää, joten hän nappasi itselleen falafelin. Maistoin ja oli muuten hyvää! Joten jos olisi tuosta vähän aikaisemmin tiennyt, olisi voinut hyvin tulla ihan syömään syömään. Itseä ainakin jäi houkuttelemaan ainakin nuo falafelit, fisu ja ranut sekä burgerit. No, toivottavasti tulee vielä uudestaan tällainen niin pääsisin niitä sitten maistelemaan.
Aurinko onneksi paistoi taivaalta, mutta alkoi siinä istuskelun tuloksena jo tulla viileä. Jälleen kerran, kiitos tuulen. Olen tainnut nyt tässä postauksessa kirota tuon tuulen ihan kokonaan. Silti se tuolla pauhaa ja paukuttelee tuota kattoa...

No, koska ei ehkä olla niitä kaikista loogisempia ihmisiä, varsinkaan ruoan suhteen, niin kun sitä lämpöä lähdettiin hakemaan, päädyttiin jäätelöille. Aivan. Oltiin Citykäytävän Roberts Coffeen menossa, mutta koska paikka oli täydenoloinen (kuten se on melkeinpä aina) jäätiin siinä sitten pällistelemään. Inksu siinä sitten bongasi vastapäätä olevan Gelato Factory. Astuttiin sisälle ja se olikin sitten menoa se. Aivan loistavat myyjät antoivat meidän maistella ja vaikka hetki vastusteltiin, niin lopulta tuli maistettua. Ja sitten ostettua.
 
4.6.2015a

Paikka on todella pieni, eikä siellä ole istumapaikkaa paitsi yksi pitkä penkki ulkopuolella. Myyjät kertoivat, että jäätelö tehdään viereisessä huoneessa. Ja maunpuolesta voin kyllä sanoa, että sen huomaa. Niin hyvän makuisia oli että huhhu! Varsinkin sellainen uudeksi lempparimauksi nousi tuo Avokado, jota sitten päädyin pistaasin seuraksi ostamaan. Maut on siis hieman erilaisempia, mutta maistuvat kyllä siltä mitä lupaavat. Esim. Iidan ostama tummasuklaa sorbetti oli tummansuklaan makuista todellakin. Ei einesmakua. Joten jos tuonne eksyy, niin avokado on ainakin maku jota suosittelemme kaikki oikein käsi sydämellä.

4.6.2015

Eilen oli taas tuollainen päivä, että ei voi kuin kiitosta sanoa. Vähän sellaista irtiottoa arjesta ja mitä parhaimmassa seurassa. Ja kun siihen liitetään vielä ruokaa, niin avot! Siksi varmaankin pidän kesästä niin paljon, kun silloin ihmiset lomailee ja ehtii enemmän viettää aikaa läheisten kanssa. Pystyy nauttia pienistä asioista ihan eritavalla ja unohtaa niitä omia ongelmia siinä samassa. Kuten Inksu totesi, positive thoughts positive mind. Niinhän se on, vaikka välillä onkin vaikea muistaa.

Mutta tästä nyt kipitän alakertaan ruokaa laittamaan ennen valmennusta. Siinä samalla voisin vähän Once Upon a Timeakin katsella. Voisin varmaankin tehdä postauksen ihan tuosta, että mistä katselen sarjoja ja miten, kun ainakin itsellä kesti hetki löytää paikka josta voi katsella kaikenlaista, mitä Suomessa ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!