maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kyllä maanantaitkin on ihan kivoja

Niin vaikea uskoa, että enää 4 päivää ja sitten ollaankin Iidan kanssa menossa. Ruisrock häämöttää ja pientä paniikinomaista oli ilmassa eilen illalla, kun tyhmänä eksyin erilaisille keskustelupalstoille. Ovat kyllä todella petollisia, aivothan siinä räjähtävät, kun niitä alkaa lukea. Neuvoja löytyy joka lähtöön, myös ristiriitaisia ja sitten on niitä lukuisia vinkkejä sekä muistettavia asioita. Huhhu! Mutta siitä on selvitty ja kyllähän niitä tuli muutama asia esille, tavaroita joita ei kyllä itse ajatellut että tulisi tarvitsemaan.

29.6.2015

En tiedä mitä oikein päässä liikkui, kun tuli Iidan kanssa sovittua että nähtäisiin siinä 9.00 aikoihin. Unirytmi on nyt kesällä nimittäin lähtenyt aivan lapasesta, eikä valvotut viikonloppu yöt auta yhtään asiaan. Kyllä siinä oli melkoinen kiskominen, että sai itsensä ajoissa bussiin. Mutta hei, bussissa siinä sitten alkoi virkistyä, musat korvilla ja aurinko paistoi. Kesä, kesä, K E S Ä.
Pienoisen kiertelyn ja kaartelun jälkeen päädyttiin aamiaiselle SIS. Deli + Cafe:hen. Oli kyllä nappivalinta ja nälkähän siinä oli jo ehtinyt tällekin "aamiaisongelmaiselle" tulla. Hintakaan ei ollut paha, 10,50e ja oli kyllä hyvää. Varsinkin tuo pesto oli aivan taivaallista ja jälkikäteen tässä tajusin, että he ainakin näyttivät jotain aamiaisellakin tarjolla olevia tuotteita myydä. Pitänee siis käydä hamstraamassa tuota, mikäli on myynnissä.
Kumpikin siinä vähän ihmetteli, että miten ei oltu aikaisemmin tähän paikkaan törmätty, kun sitä on kuitenkin tullut viereisessä olevassa VilliVäinössä käytyä. Uusi paikka taitaa olla, jota suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Täyden kympin kyllä sai minulta!

29.6.2015a
// Ballerinat:JUMEX(Berliini) // Boyfriend-farkut:Zara //

Päätarkoituksena oli vähän aikataulujen suunnittelua ja käytiin yhdessä läpi että mitäs sitä sitten oikein niinkuin aikuisten oikeasti tarvitaankaan mukaan sekä mitä meiltä puuttuu. Joten shoppailuksi se koko homma vähän levähti. Kun päästää kaksi krääsän rakastajaa hommaamaan festaritarvikkeita, no, silloin saadaan saippuakuplat ja pillitkin näyttämään todella välttämättömiltä. Mutta ah, rakastan kyllä tuollaisia aamushoppailu hetkiä, kun ei ihmismassoja ole kaupat täynnä. Voi niinkuin ihan oikeasti katsella siinä kaikessa rauhassa, ei tarvitse koko ajan olla tuupittavana tai tuuppimassa. Ja sujuuhan se shoppailukin paljon rivakammin!

29.6.2015b

Ja tietenkin minun oli pakko sitten siinä Citycenterissä olessa sanoa, "katso, Hanko Sushi". Voi minua. Kun sen sushi ajatuksen saa päähän, niin siitä ei pääse muulla kuin syömällä pois. Joten siinä sitten vain Hanko Sushiin syömään lounasta. Hyvin taas toimii tämä säästäminen... Alan kohta ihan oikeasti pistämään sitä visaa pannaan ja elämään vain käteisellä. Eihän tästä muuten mitään tule. Pakko kuitenkin puolustaa, että oli tooosi hyvää. Namii! Ja hei, viikonloppu vietelläänkin vähän erilaisien ruokien äärellä, joten ehkä tämä oli nyt suotavaa. Vielä puolustus Iidan sanoin, täytyyhän meidän sushia syödä. On nimittäin tässä viime aikoina ollut niin, että aina kun nähdään niin syödää sushia. Alkaa olemaan enemmänkin sääntö.

29.6.2015c
// Huivi&Korvakorut:Glitter // Bikinien yläosa:Triangl //

Loppuun vähän tällainen loppukevennys. Oman takapihan ihanuuksiin kuuluu auringonotto mahdollisuudet ilman huolta uteliaista katseista. Siellä voi pällistellä mielensä mukaan ja aina voi käydä hakemassa kotoa vähän juotavaa. Ah, auringosta on tosiaan nautittu ja toivon todellakin että se ei vain jäisi tähän. Alan vasta päästä nyt taas vauhtiin tämän auringon palvonnan kanssa. Tuli tuossa todettua ääneen, "musta tulee ihan musta kun rusketun, ei sellasta ruskeaa" ja tähän veljeni totesi "no rusketut vähän niin kuin nakki". Kiitos veli tästä, olet paras!

Tässä viikon alussa tulee varmasti postauksia vähän enemmän kuin yleensä, paljon Ruissi aiheista kylläkin. Voi tosin olla että osan pistän ajastukseen, tulevat sitten viikonlopun aikana. Nyt kun olen päässyt nimittäin takaisin tähän kirjoitteluun, niin niitä postauksia jaksaa tehtailla. Lähdenkin tästä jatkamaan ihan mielettömän päivän viettoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!