tiistai 30. kesäkuuta 2015

Härpäkkeitä

30.6.2015

Mitä olisikaan festarit ilman härpäkkeitä? No minun tapauksessani ainakin ei mitään! Siispä niitä on metsästelty, tehty heräteostoksia ja kaivettu vanhoja esiin. Osa on jopa 10 vuoden (hyi kamala, nytkö sitten iskee taas hienoinen ikäkriisi...? 10 vuotta!) takaista tavaraa. Nuo narulliset käsikorut kuulivat niihin, ovat itseasiassa ensimmäiseltä etelän matkaltanit ostettu. Perheen kanssa oltiin Kreikassa ja sieltä asti olen niitä mukanani kiikutellut. Muuttoa ennen kyllä katosivat jonnekin, mutta löysin ne viime kesänä taas ja niitä onkin sitten kesällä käytelty. Muut korut ovatkin sitten tarttuneet viime vuosien aikana, osa ulkomailta ja osa ihan Suomesta. Jokin siinä vain on, että sitten kun niitä koruja isketään käteen, niin niitä pitää sitten olla paljon. Siis paljon.

30.6.2015a
//Panta ja huivi:Glitter //

Tuo kukka seppele onkin näkynyt jo kuvissa, kuten itseasiassa tuo bandana-huivikin. Tahkolla oli kyllä kukkaseppeleelle käyttöä ja vaikka en itseäni miksikään tyttömäiseksi tytöksi miellä, niin tykästyin tuohon todella paljon. Ainoa ehkä sellainen "ongelma" oli tuossa se, että pääni on pieni uskokaa tai älkää, joten sain sitä vähän kieputtamalla pienentää. Samaan ongelmaan törmään melko usein, siis tuohon pieni pää -ongelmaan. Aurinkolasit, hatut, pannat, yms...

30.6.2015b

Varmasti tämän kesän hitti on nämä aivan ihanat flash-tattoot. Kuten jo tullut mainittua, olen niihin aivan hullaantunut, vuoraisin varmasti koko kroppani niitä täyteen, jos vain riittäisi pokkaa se tehdä. Vähän kyllä siitä olen ollut ihmeissäni, etteivät kaupat ole Suomessa vielä näitä tursunneet, mutta toisaalta se on ehkä ihan hyvä. Ei mene vielä ihan massaksi tämä toiminta. Kuitenkin näitä Suomesta saa, ainakin itse olen Vero Modassa sekä Glitterissä näitä nähnyt. Omani on ostettu Glitteristä, eikä hinta mikään päätä huimaava ollut, vajaa 7 euroa. Ja pysyvät kyllä hyvin, itsellä on vieläkin Tahkon jäjiltä iholla. Tosin lähtevät pois hinkkaamallakin. Eli ei huolta, et kulje kultaiset läikät päälläsi loppuelämää.

30.6.2015c
// Pilotti-lasti:Glitter // Sinilinssiset:H&M // Leopardi-lasit:Nelly //

Ja aurinkolasejahan pitää olla! Sinilinssisiä laseja on tullut metsästettyä ummet ja lammet, enkä niitä nytkään meinannut löytää. Sitten siinä eilen käveltiin Iidan kanssa miesten H&M osaston ohitse ja kaskummaa, sieltähän nämä löytyivät! Ja hei juuri kun sanoin, niin nämä lasit olivat itseasiassa tarpeeksi pienet meikäläisen päähän. Jännä että miestenosastolta löytyi tarpeeksi pienet...
Vähän ehkä liikaa laseja kolmepäivän reissulle olen mukaan ottamassa, mutta ei nämä tilaa vie ja eihän sitä tiedä millä fiiliksellä sitä ollaan. Sen näkee sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!