torstai 11. kesäkuuta 2015

Volyymiripset

Apua, viikko on jo melkein ohitse ja hiljaiseloa on täällä vietelty. Elämässä ei niinkään. On juostu, hypitty, tehty vähän kuperkeikkoja, väännetty, naurettu, kirottu, kehuttu ja lista sen kuin jatkuu. Näihin neljään päivään mahtunee siis vaikka mitä (tosin omilta itkuilta on vältytty, ainakin toistaiseksi), mutta lähinnä töitä, töitä ja t ö i t ä. Tänäänkin työtunteja kertyi sellaiset 10h ja näissä hommissa se on jo aikalainen saavutus. Onneksi kuitenkin näihinkin hetkiin mahtuu vaikka mitä kivaa ja niistä ehkä sellainen isoin asia oli se, että ripset on back in business! Aivan, pitkän vastustelun ja sitäkin pidemmän harkinnan jälkeen päätinkin retkahtaa taas. Oi voi...

11.6.2015

Kampin Blue Lagooniin siis olin ajan varannut Jennalle ja aika jännittävin fiiliksin sitä oltiin. Tietenkään ei tavalliseen tapaani tuo varaus netissä mennyt kuin strömsössä. Luulin että olin ajan varannut, mutta en ollutkaan ja kun sivu sitten päivittyi, tuli sitä tietenkin vahingossa buukattua töiden päälle. Näin jälkikäteen sanottuna, taisi olla kohtaloa pelissä. Tuo keskiviikon vapaapäivä tuli nimittäin tarpeeseen todellakin kaikista jumppajutuista ja miksei muistakin. Sellaista omaa rentoutumista itselleen. Suomeksi, pakko olla paikallaan. Tosin laiton piti kestää se 3h, mutta minulla menikin vain 2h, eli nopeasti silti oltiin jo menossa.

11.6.2015b

Elikkäs en tiedä näkyykö osalle jo kuvasta, mutta tavallisilla ripsienpidennyksillä ei menty. Päähän laitettiin nimittäin volyymiripset, joissa kuidut on paljon kevyeempiä kuin normaalit ja niitä voi ripselle laittaa henkilöstä riippuen sekä halutusta tuuheudesta 2-6. Itse en tiedä montako niitä yhdessä ripsessä on, mutta sen tiedän, että C-kaarevuutta ja 10/11/12 pituuksilla mentiin. Joten nyt testaillaankin, että mites näiden kanssa eläminen sujuu. Ainakin peilikuvaan on vielä totuttelua, sen verran erilaiselta kyllä näyttää. Mutta super tyytyväinen olen! Oikea päätös siis oli kumota tuo ripsienpidennys uhkailut ja tarttua vain toimeen. Ja sen voin jo nyt sanoa, että todella paljon kevyeimmiltä tuntuu, ei tunne niitä kuituja kyllä yhtään. Kalliimmat kyllä oli huomattavasti, mutta silti ottaisin 6-0 nämä ripset kuin niitä tavallisia. Omaan silmään sopivat paljon paremmin. Näin siis lyhyellä aikavälillä sanottuna.

11.6.2015a

Nyt onkin sitten lyhyessä ajassa tullut kumottua sekä ripsienpidennys "kielto" että hiustenvärjäys. Mutta ei kyllä kaduta, ei ollenkaan! Pitäähän sitä vähän omia sanoja aina välillä syödä, tehdä valintoja joita vuosi sitten vaikka ei olisi koskaan kuvitellut tekevän. Paljon täällä blogissakin olen uhkaillut etten ikinä enää ripsienpidennyksiä ota enkä hiuksia värjää. No, koska porsaanreikiä on aina maailma pullollaan, niin teknisesti ottaen en ottanut ripsienpidennyksiä vaan volyymiripset ja no hiuksien värjäystä en lähde puolustelemaan. Se menisi jo aikalailla selittelyn makuiseksi.

Huomenna viimeinen rutistus ja sitten lomalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!