perjantai 26. kesäkuuta 2015

Rusketusrajat

Tässä sitä ollaan oltu aika onnellisia viime päivinä. Kesä on vihdoin saapunut, rajat on saatu ja auringonpaisteen myötä hymy on ollut muutenkin herkässä. Raha-asioitakin joita tässä nyt on tullut stressattua ihan huolella alkavat helpottaa ja muutenkin siellä tunnelin päässä näkyy taas valoa. Ehkä tästä pessimististä on kuoriutumassa viimein optimisti. Oli nimittäin tuo juhannus sellainen onnenpotku persuksille. Tuli taas todellakin muistettua se, kuinka tärkeitä ystävät on ja ne nyt siinä roikkuvat oli mikä tahansa. Mumminkin kanssa tuli tuossa puhuttua puhelimessa ja hän viisaasti neuvoen käski pitää niistä kiinni. Kyllä se mummi tietää!

26.6.2015

Tosiaan rusketusrajatkin on nyt saatu! Tiistaina en voinut vain vastustaa ihanaa aurinkoa, joten pieni piknik itselle pystyyn pihalle ja nauttimaan. Koneen kanssa siinä hetken oleilin postausta kirjoittaen, mutta sitten oli vain todettava, että kyllä se aurinko liikaa paistoi ettei sitä näyttöä kunnolla nähnyt. Niinpä vain kone takaisin sisälle ja auringosta nauttiminen jatkui. Musat korvissa soiden ja pää tyynyllä. Taisin siinä jopa itseasiassa nukahtaakin hetkeksi. Tätä tapahtuu minulle siis aika usein, varsinkin jos tuo tyyny on mukana. Ulkomailla varsinkin on käynyt niin, että on tullut nukahdettua siihen auringon alle. Ei ihan suositeltava juttu, toistaiseksi on kuitenkin tullut selvittyä ilman palamista. Nytkin jätin aurinkorasvan laittamatta (älkää todellakaan ottako minusta mallia!), eikä palamista tapahtunut. Tosin eihän täällä Suomessa ne UV:t ole sitä samaa luokkaa kuin tuolla etelässä.

26.6.2015b

Bikinitkin on nyt tosissaan saanut kaivaa esiin ja vaikka en olekaan vielä päässyt pulahtelemaan, niin eiköhän senkin aika tässä koita. Vaikka sitten vain stadikalla jos ei muuta! Kesäisin ja välillä muulloinkin oleilen usein bikinien yläosa päällä kotona ja jotkut rennot shortsit päällä. Ovat vain niin mukavat, etten tiedä parempaa. Varmasti jos saisin itse päättää, heittäisin rintsikoille hyvästiti ja eläisin onnellisena elämäni loppuun asti bikinit päällä. Näin nyt ei kuitenkaan ole, kuvitelkaa vaikka jokin siisti tilaisuus ja nuo "sähkö" bikinit loistaa alta. Ei hyvä. Ja puhun siis vain yläosista.
Naurattaa kyllä ihan tämä minun bikini valikoima. Kuten huomaatte kaikki ovat sitä samaa mallia, eli käytännössä omistan viidet samanlaiset bikinit. Mutta mikäs siinä, tuo malli vain toimii omaan makuun parhaiten ja niistä saa parhaat rajat.

26.6.2015a
// Stadium // Ann Christine(Berliini) // Primark(Berliini) // Lindex // Triangl //

Bikineiden yläosissa tulen kyllä hyyyvin todennäköisesti hillumaan tuolla Ruississa. Varsinkin jos on lämmin, niin silloin ehdottomasti. Säätiedotusta kun katsoin niin ihan lämpöistä on luvattu, mutta sadetta siellä kanssa näytti olevan. Joten sormet ristissä että se sade menisi ohitse ja päästäis nauttimaan ihan kunnon kesäsäästä. Ei ihan houkuttaisi teltassa oleilu tajuttomassa kaatosateessa.. mutta minkäs sille sitten voi. Pakko muutenkin varmaan kirjata tarvittavia asioita ylös ja alkaa niitä alkuviikosta metsästelemään, ettei käy niin että paniikissa juoksennellaan ympäri Helsinkiä torstaina. Tosin en kyllä ihmettelisi vaikka niin sattuisi käymään (ja varmasti käykin).

Tästä lähdenkin ruokaa laittelemaan, sitten Inkan kanssa vähän asuntojuttuja kattelemaan hehee ja vielä Iidan synttäreille. Kerrankin ajoissa, mutta enköhän tässä kiireen saa vielä aikaan, joten ihan mahtavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!