tiistai 23. kesäkuuta 2015

#tahkojuhannus

Aivan huippu juhannus takana ja sen lisäksi kesä saapunut viimein! Tässä sitä oleillaan auringossa koneen kanssa ja voi pojat että on ihanaa. Vielä kun saataisiin tuonne meidän terassille kalusteet kasailtua, niin pystyisi pihalla oleilemaan koko ajan. Mutta takaisin tuohon juhannukseen. Toivottavasti teilläkin ollut hyvä juhannus, sillä oma oli niin loistava että. Sain festari- ja mökkijuhannuksen, grilliruokaa ja hyvää seuraa. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa?

Perjantaina startattiin kahdella autolla Kampista ja aika innokkaita oli itse kukin. Tosin oli siinä tunti tullut säheltäen vietettyä kaupassa, joten ainakin itse taisin vain olla enemmänkin helpottunut että matkaan päästiin. Ja vaikka matka olikin pitkä niin ei edes tuntunut niin puuduttavalta! Hyvää musaa, pari pysähdystä, kiihdytyskisoja ja muuta sellaista hehhe-hetkeä. Mutta oli se kyllä parasta päästä perille, nähdä se meidän pikkuriikkinen huone ja sitten siinä tunnin päästä ihastella räjähtänyttä jälkeä joka oltiin jo 7 tytön voimin saatu aikaan.

21.6.2015o
21.6.2015g
//Kun huone oli vielä siisti...//

Ruoat tai pikemminkin juomat iskettiin siis tetris-taidoillamme jääkaappiin ja sitten alkoikin sellainen festariasu ehostelu. Itse olin ostanut Glitteristä flash-tatuointeja ja ei vitsit ihastuin niihin! Ruissiinkin ostin jo yhden arkin valmiiksi, mutta taidanpa tässä kipaista käydä ostamassa vielä toisen sen kaveriksi. Minä tatuointi-friikki kun saa tuollaiset käteen niin sitten mennään. Hyvä kun en otsaan läntännyt tuollaista, en tosin olisi siinä ihmetellyt jos joku olisi ehdottanut myöhemmin illalla... Varmasti otsassa siinä tapauksessa komeilisi kaunis kultainen sulka tai ties mikä.
 
21.6.2015h 21.6.2015a

Sää oli pilvinen, mutta hei ei satanut! Sitä siinä hieman jännitettiin kun lähdettiin ulos ottelemaan kuvia. Ja niin, tulihan siinä muutamissa muissakin huoneissa vierailtua! Olin tainut vain vessassa käydä ja kun oven sitten avasin niin tuntematon pärstähän siellä huoneessa oli. No ei aikaakaan kun heidän kattohuoneessa jo oltiin fiilistelemässä. Niin hyvä fiilis siis tuolla oli, kaikki mukavia ja kutsuja sateli. Jopa pienoinen ihme oli se, että koko porukkaa saatiin loppujen lopuksi tarpeeksi ajoissa festarialueelle. Harvoin onnistutaan edes saamaan koko porukkaa Helsingissä baariin asti.
 
21.6.2015m
// Kukkaseppele: Glitter // Hapsutoppi: H&M // Farkut: BikBok // 

21.6.2015j 21.6.2015i

Festarialue oli pieni, mutta se ei meitä todellakaan haitannut. Karri Koira ja Ruudolf valloittivat lavan pian, joten ei muuta kuin juomat käteen ja menoksi. Vaikka Karri Koira ja Ruudolf ovatkin hyviä, niin oma lemppari oli vasta tuloillaan. J V G ! Ai että, he olivat kyllä minulle koko festareiden kohokohta ja en todellakaan malta enää odottaa RuisRockia, kun sitten pääsee heitä taas kuuntelemaan. Parastahan tuossa on se, kun osaa ne biisien sanat niin sitten siinä voi täydellä sydämellä hullaantua menoon. Äänikin siinä otti hatkat, mutta onneksi vain hetkeksi, sillä saatiin se ääni sitten taas lauantaille omalle koetukselleen.

21.6.2015p 21.6.2015k 21.6.2015 21.6.2015l
//Iloinen JVG-fani//

No, ei se nyt ihan täydellistä loppuunasti ollut. Siinä sitten kun JVG lopetti, niin tuli kuulutus että menkääs kiireesti Piazzaan (läheinen baari), kaikki eivät pääse sisään. Siitähän sitten seurasi ryysintä ja kaaos. Tyttöjä kun oltiin, niin ei mennyt aikaakaan, kun siinä sitten oltiin puristuksissa, hyvä kun jalat edes ylsi maahan. Aivan järkyttävää käytöstä. Ymmärrän toki, että kiire on, mutta silti ei nyt ihan eläimiksi tarvitse ruveta. Siinä oli vielä sellainen juttu, että järkkärit sulki portin takaa, joten käytännössä kaikki jotka jo olivat portin sisäpuolella olisivat päässeet sisään. Mutta eihän se toki iskenyt kaikkien "fiksujen" kalloihin. Parasta oli vielä se, kun meistä hieman takana olevat jätkät keksivät hauskan leikin: aletaan työntämään. Joo'o. Ei siinä sitten kun tajuton huutaminen sen ihmispaljouden ylitse, että halutaan pois ja onneksi siinä tajusivat edessä olevat jätkät tämän ja antoivat meille tietä. Taisi olla hyvä idea tuo pois lähteminen, napattiin siitä makkaraperunat, jotka olivat muuten tajuttoman hyviä ja lähdettiin siitä huoneelle saunomaan.

21.6.2015c

Maisemissa ei kyllä ollut valittamista, joten olihan sitten niitä maisemakuviakin otettava. Illalla vesi oli niin tyyntä ja olisi kyllä tehnyt mieli mennä uimaan, mutta tämä vilukissa jätti nyt kyllä väliin. Oli aivan liian kylmää minulle. Vähän kyllä jäi harmittamaan, ettei tullut talviturkkia heitettyä pois, olisihan tuo juhannus ollut oikein otollinen hetki siihen. No, vilukissa mikä vilukissa. Ehkä jonkun olisi vain pitänyt tarpeeksi yllyttää, niin olisin lähtenyt...

Lauantai sitten startattiinkin auringonpaisteella. Vaikka ei niitä unitunteja hirveästi jäänyt, niin yllättävän virkeinä oltiin. Tai no, kaikki heräsivät siinä vaiheessa, kun Krista kaivoi nachot ja kastikkeet esille. Siinä sitten kaikki ringissä heidän sängyllään niitä syötiin. Pöytä oli paremmassa käytössä, laukut kun siinä olivat. Pikatankkauksen jälkeen alkoikin pieni pulma, nimittäin lämmintä vettä oli vain 10min ajaksi. Siinä sitten lasket että kun 7 tytön täytyy suihkussa käydä ja osan vielä hiukset pestä. Mites tästä pulmasta selvittiin? No suihkukisalla tietenkin! Hyvät naurut ja jännitystä siihen saatiin kyllä ja lämmin vesi ei todellakaan loppunut meiltä kesken. Siitä sitten alettiinkin valmistautumaan lauantai päivän festareille, Mimosa värkkäsi meille makaroonilaatikkoa, joka oli muuten todella hyvää!

21.6.2015b 21.6.2015n

Jotenkin tuo lauantai meni kyllä todella nopeasti, sillä jäi kuvailutkin ihan unholaan. No, ehkä se tosiaan kertoo siitä että on sitä muutakin tehty kun kännykkä kädessä oleiltu. Tosin Snapchattia tuli kyllä päiviteltyä oikein urakalla... Varsinkin keikoista niitä lyhyitä videoita. Harmi kun ei niitä muista oikein koskaan tallennella.

Kuten jo mainitsin niin oma lemppari JVG oli jo edellisenä iltana ollut, joten lavalla oleva Kasmir oli hyvä, mutta kun vain muutaman biisin tiesin, niin olihan se oma fiilis vähän erilainen. Onneksi takana olevista jätkistä löytyi kuitenkin oikein humoristista seuraa, joten ei tuo Kasmirin keikkakaan minua kylmäksi jättänyt. Ja löytyihän sieltä minulle uusi tuntematon biisi, Ryan Gosling, jota nyt on sitten tullutkin soiteltua.
Sunnuntaina päästiinkin lähtemään jo heti siinä 12 aikoihin. Käytiinkin sitten piipahtamassa Riistavedellä Innan luona. Joten kuten jo postauksen alussa sanoin, tulikin sitten saatua se mökkijuhannuskin. Inna oli nimittäin väsännyt meille vähän grilliruokaa jota siinä sitten tuli oikein mielellään nautittua. Ja olihan sitä Innaakin ihana nähdä, kun hän on nyt ollut Hollannissa au pairina.

21.6.2015d 21.6.2015e 21.6.2015f

Sellainen juhannus siis tänä vuonna oli ja kyllä oli hyvä että otettiin tollainen matka hetken mielijohteesta. Ja ainakin itse olin ylpeä siitä, ettei rahaa mennyt niin paljon kuin olisi voinut luulla. Melko halvallakin siis päästiin ajatellen noita muita tulevia menoja, joita on vielä edessä. Ja vaikka tässä nyt on ihan loppumiseen asti hehkuteltu, niin antoi tuo myös sellaisen potkun tuohon Ruissiin. Ja eihän sitä tiedä, jos vielä kolmansille festareille eksytään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!