keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

CARLINGSIN KESÄFESTIVAALIT

En oikein edes tiedä mistä aloittaisin. Kevät meni juuri niinkuin olin osannut odottaa, sujahtaen ohitse. Välttämättömyydet täytti kokonaan ne päivässä olevat 24 tunt Viimeisistä voimien rippeistä revittiin sitten sitä aikaa viihteellekin.

27.5.2017b

Kesä tuo luonnollisesti kaikenlaiset ulkotapahtumat ja festaritkin rantautuvat tässä urakalla. Minimaalisilla festareilla tulikin piipahdettua valmistujaisia edeltävänä lauantaina. VV oli tullut Rovaniemeltä takaisin Helsinkiin ja heti oli herralla ohjelmat hanskassa. Carlingsin Kesäfestarit oli VV kaivannut jostain ja niitä siinä sitten kertoili. Luonnollisesti en oikein sen enempää kuunnellut, mutta sitten kuulin sivukorvalla että puhuttiin ilmaisista tatuoinneista. Heti oli kysymässä hä, mistä on oikein kyse?!

Ääniwalliin siinä tuulisena päivänä sitten suunnattiin ja alue oli kyllä niin kesäisesti sisusteltu! Jos tuuli ei olisi kylmänä tuivertanut olisi ollut kyllä niin kesäinen fiilis. Monta kertaa tuli todettua että tällaisia pitäisi olla enemmän, ihmeteltiin tosin sitä vähäistä ihmismäärää. Osana syynä varmasti markkinoinnin puute, ei meistä mukana olleista kukaan olisi tiennyt kyseisestä tapahtumasta ilman VV:tä.

27.5.2017a

Koska oltiin paikalla aika ensimmäisten joukossa, saatiin napattua itsellemme ilmaiset drinkkiliput ja noh, aika paljon muutakin tavaraa mukaan kotiin... Tässä tulee taas jälleen huomattua se, kuinka paljon se ilmainen tavara nappaa. Ja tatuointi. Noh tällä kertaa kukaan meistä ei tatuointia napannut, vaihtoehdot olivat tosi erityylisiä kuin omani tällä hetkellä. Olisi kyllä ollut omalla tavallaan ihan mageeta hommata tuollainen festaritatuointi. Ilmaiseksi.

Kuten kuvista (jälleen) huomaa, ruokaa oli myös tarjolla. Ilmaiseksi. Erityisesti tuo Street Gastron hodari oli kyllä niin hyvää! Vaikka en oikein tuollaisen hapankaalin kaveri todellakaan ole, niin tuohon se istui kuin nenä päähän. Ja vohvelitikkarit oli sellainen idea, jota voisi oikein hyvin itsekin toteutella. Kesällä varsinkin jonkun grillailun merkeissä olisi oikein toimiva jälkkäri vaihtoehto!

27.5.2017c 27.5.2017c

Paikalta löytyi myös piste, jossa sai laitattaa naamaglittereitä kasvoille. Aikaisempina vuosina festareilla on näkyt niitä lapsuudesta tuttuja flash-tatuointeja. Viime vuonna näitä glitterkoristuksia näkyi ainakin Flow:ssa ja veikkaisin että tänä vuonna vielä enemmän. Saa nähdä mitä seuraavaksi kehitellään, ainakaan tänä vuonna Coachellassa ei nähty mitään uutta vastaavaa virittelyä. Mutta tuon palmun! Semmoinen kyllä olisi niin hauska kesäksi. Kylmää juotavaa sinne, ai että.

27.5.2017

Pojat nappasi myös ylläolevat paidat mukaan, joista saatiin ihan kivat hekottelut aikaiseksi. Ei ehkä sammoinen paita jota itse pitäisin mutta pojat kyllä ylpeänä paitoja kantoivat päällään. Itse nappasin tylsän harmaan, joka nyt on toiminut sellaisena koti/löhöily paitana. Kaiken kaikkiaan aika nappi tapahtuma oli, musiikki hyvää, ruoka hyvää ja seura hyvää. Vaikka ei sitä ilmaista tatuointia tullut otettua, niin kyllähän paljon jäi käteen. Ehdottomasti vastaaviin uusiksi vain kun sellaisia tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!