torstai 29. kesäkuuta 2017

UNIKAVERI

26.6.2017

Lukiossa opin itsestäni sen, että pärjään tarvittaessa todella vähällä nukkumisella. Tarvittaessa siis vein tunteja pois siitä kallisarvoisesta unesta ja käytin ne johonkin tärkeämmäksi kokemaani. Pikkuhiljaa tässä asiassa on kuitenkin viisastuttu ja vaikka edelleenkin vähällä unella pärjätään tarvittaessa, en itseäni sellaiseen tilanteeseen yhtä helposti aja. Erityisesti 6:00 työaamut ovat nukuttujen tuntien tärkeyden opettaneet.

Mainitsin Inkalle useaan otteeseen, että koen nukkuvani paremmin jonkun toisen kanssa. Tottumuksestahan on kyse ja kyllä osaan yksin myös nukkua. Aina kuitenkin tietyn ajan välein tämä tuli puheeksi. En kuitenkaan osannut odottaa kun syntymäpäivänäni pakettia avasin, että tuollainen tyyny sieltä paljastuisi. Mutta hyvä tyyny on kyllä ollut! Tuntuu ainakin että nukun paljon paremmin ja muutenkin levollisemmin. Tyyny on myös aivan hitti kun sohvalla katselee leffaa tai vaikka Netflixistä sarjaa. Saa hyvin tukemaan niskan taakse ja noh onhan tuo nyt todella hauska.

26.6.2017a

Sen lisäksi sain tuollaiset unilaput. Niitä en pystynytkään volyymiripsien takia oikein käyttämään, mutta nyt kun volyymiripsiä ei enää ole, niin olen näitäkin päässyt pari kertaa käyttämään. Lähinnä tulee käytettyä jos ulkona aurinko vielä paistaa, mutta itse pitää olla nukkumassa. Silloin ei häiritse se ikkunasta pieni pilkottava aurinko. Tosin huomasin, että minulla on enemmän vaikeuksia herätä nuo päässä, sillä en jotenkin näe sitä auringonnousun aiheuttamia auringonsäteitä ikkunasta. Noh, auttavat kuitenkin paljon juuri noihin 6:00 aamuihin, kun herätys tapahtuu siinä 4:45 aikoihin.

Yöksi laitan kahta tuotetta kasvoille. Tai tarkemmin sanottuna laitan paksun Bepanthen kerroksen huuliin. Kerros on oikeasti todella paksu, aivan valkoinen. Ripsien tyveen laitan puolestaan BeautyLash-ripsiseerumia. Tämä kyseinen seerumi palasi jälleen päivittäisiin rutiineihin volyymiripsien lähdön myötä. On kyllä ollut pelastus ja huomannut omassa ripsien takaisin kasvussa kyllä eron. En sitten tiedä kuinka hyväksi kyseinen seerumi loppupeleissä ripsille on, mutta ainakaan itselle ei ole mitään oireita tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!