maanantai 12. kesäkuuta 2017

VALMISTUJAISET

3.6.2017a 3.6.2017

Valmistumispäivä tai oikeastaan viikko on aina semmoista yhtä sähellystä. Tarjottavia tehdään ja suunnitellaan pitkin viikkoa, Pientä jännitystä on koko ajan ilmassa ja sitten mennäänkin innoissaan nukkumaan odottaen seuraavaa aamua. Kuitenkin tuhat ja yksi asiaa pyörii mielessä, joten unesta ei tietoakaan.

Toisista valmistujaisistani on nyt vähän päälle viikko ja kyllähän se aika hurahti. Inkan kanssa odotettiin valmistujaisia, suunniteltiin ja valmistettiin tarjottavia. Koko tilanne oli hyvin erilainen kun lukiosta valmistuttaessa, josta muuten on jo kolme vuotta! Onhan se eriasia kun itse hoitaa täysin kaikki tarjoilut, järjestelyt ja muutenkin noh, kaiken.

3.6.2017b
3.6.2017c
3.6.2017d 3.6.2017e

Päivä oli kyllä iloa aamusta alkaen täynnä mutta ainakin omalta osalta myös sellaista eräänlaista helpottuneisuutta. En olisi todellakaan osannut ajatella, että näistä kahdesta vuodesta olisi tullut niin rankka, kuin siitä sitten tuli. Muistan vielä sen kun kouluun menin, totesin että kyllähän tästä kaikesta selviää, onhan sitä ennenkin selvitty. Noh, selvittiinhän siitä.

En todellakaan ole mikää mekko-ihmisiä, mutta onhan tämä semmoinen päivä, kun jopa minä haluan mekkoon sonnustautua. Valkoinen oli alusta alkaen se väri ja BikBokista löytyikin juuri sellainen mekko, jota olin pääni sisällä kaavaillut. Susan tuli vielä laittamaan lauantai aamulla hiukset rennolle kampaukselle ja pakko kyllä sanoa etten ole pitkään aikaa tuntenut itseäni niin kauniiksi, varsinkin niin tyttömäisen näköisenä.

3.6.2017g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!