maanantai 3. huhtikuuta 2017

Pancakes. That is all.

1.4.2017 1.4.2017a

Nyt on päästy takaisin elävien kirjoihin, jos niin voi nyt sanoa. Työharjoittelu on taputeltu kasaan ja koulussa viedään ihan viimeisiään. Hetken levähdys siis ennen kesän tohinoita. Koulun suhteen siis. Kilpailukausi alkaa nyt viikonloppuna. Kerrankin näin että kaikki menee lomittain, eikä yhteen syssyyn...

Työharjoittelu tosiaan kesti sen kuukauden verran ja imi kyllä aika isolla kädellä mehuja pois. Aikaiset aamut ja ikävät tapahtumat, ei hyvä yhdistelmä. Veto oli kokoajan poissa, mihinkään ei tuntunut oikein kunnolla riittävän energiaa. Pää ei toiminut kunnolla ja ajatukset oli tosi vaikea pitää kasasssa. Siitä vieläkin on vähän näitä jälkimaininkeja, mutta pikkuhiljaa alkaa enemmän tulla energiaa takaisin. Burnout-sanakin on ilmoilla parikertaa ollut, mutta en sanoisi että niin pahassa jamassa oltaisiin. Liikaa kaikkea ja liian vähän unta. Jopa minulle, joka jaksaa aika vähäisillä unilla toimia pitkään.

Lauantaina juhlistettiin kuukausi ennen omia synttäreitä. Kuukausi ennen sen takia, että oli ainoa vapaa viikonloppu. Ja kyllähän siinä sai aikahyvin tuuleteltua puolin ja toisin. Niistä kuitenkin enemmän, halusin vain tulla pitkästä aikaa kirjoittelemaan ja vähän lyhyesti viimeaikaisesta menosta. Paljon kivaa tiedossa ja paljon kivaa kirjoiteltavaa!

Tähän loppun vielä tämän hetken ihan lemppari biisi. Ainoa vaan ettei näitä spotifysta löydy, mikä on hyvinkin ärsyttävää tietyissä tilanteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!