keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Suomi 100-sitsit

suomi100_sitsit

Maanantaina pistettiinkin viikko käyntiin vähän epätavallisemmalla tavalla. Etun ainejärjestöllä oli sitsit, joihin myös avecit oli tervetulleita. Suvin aikaisemmista sitseistä innostuneena oli selvää, että ilmotin itseni mukaan. Aina kun vain siihen on mahdollisuus, niin mukana ollaan!

Tällä kertaa teemana oli Suomi100 ja tuli siinä kyllä todettua, että onneksi näiden sitsien teemoina ei ole  ollut mitään seksiläjäystä. Paljon mukavampi on rehailla kunnon rehausvaatteissa, kun tiukoissa. Ne tiukat vaatteet on sitten erilaisille riennoille... Verkkarit siis jalkaan ja suomijuntteilemaan! Teemaa antoi kyllä hyvin erilaisia asuvaihtoehtoja, mutta selkeästi tuo urheilu oli se vallitsevin teema. Muutama Pikku Myy löytyi myös sekä yksi Missi. Ja sitten ES-Jonnet. Oli kyllä loisto tiimipukeutumista siinä.

Oli kyllä jälleen hauskaa, syötiin, juotiin, laulettiin ja noh tanssittiin. Vähän rehattiin myös ja pelailtiin.  Etulla ja Suvilla kun pelit tuppaa aina osumaan juuri juhlien seuraavaan päivään, ei tyttöjen kanssa ole oikein viimeaikoina pahemmin päässyt juhlimaan. Olisi siis todella kiva varsinkin heidän kanssaan päästä vähän rehailemaan. Siinä sivusta katsoessa huomaa kuinka ei itsellä kyllä ole yhtään ikävä niitä aikoja, kun viikonloput meni täysin leireilessä ja kisoissa. Okei meneehän ne edelleenkin, mutta nyt kun ei itse treenaa, on asia aivan eri. 

Tuntui kyllä todella oudolta, kun oli maanantai, edellisistä juhlista oli vain se vuorokausi ja taas oltiin menossa. Vasta siinä vaiheessa iski se maanantain todellisuus kun alettiin katsoa pizzapaikkoja. No eihän mikään maanantaisin ole yöllä auki, joten pitkästä aikaa Mäkkärin kautta. Siinä sitten istuskeltiin viisistään,minä, Ettu, Suvi, Inka ja Mauri. Ei hirveesti muita asiakkaita ollutkaan, jotan yksittäisiä muita kanssa juhlijoita. Oli kyllä ihan jees tulla kotiin jonkun kanssa, viimeksi kun se matkan teko tuntui todella vaivalloiselta. Käpylän asemalta meille ei ole mikään maratooni matka, niin viime sitsien jälkeen siltä se kyllä tuntui. Nyt meni matka ihan hujauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!