torstai 23. maaliskuuta 2017

I'm no hero. I put on my bra one boob at a time.

22.3.2017b
22.3.2017


Mukavuus. Huomaa kuinka se on ykkösasia jota vaatteissa arvostan. Miksi en siis myös alusvaatteisakin? Noin vuosi sitten ostin ensimmäiset bralettit, hieman ristiriitaisin tuntein. Mietin ensinnäkin pitkään niiden ostamista ja ostamisen jälkeen käyttöönottoa. Ihan turhaan. Heti kun laitoin päälle ja siitä "ensijännityksestä" oli toivuttu, niin ovat nuo ihan perusrintiskoiden käyttö vähentynyt koko ajan. Nykyään tuleekin rintsikoita käytettyä vain, jos jokin tietty paita sen vaatii. Tosin näitä erimallisia braletteja on alkanut kertymään jo sen verran, että niille pienillekin rintsikoiden käyttökerroille taidetaan pian sanoa hyvästit.

En siis jäänyt hetkeksikään miettimään, kun huomasin Junkyardin sivuilla olevan tarjouksen. Alusvaatteissa oli alennuksena ota 3 maksa 2. Tiesin heti, että Calvin Klein varastoni tarvitse täydennystä, joten klikkasin suoraan katelemaan Calvin Kleinin tuotteita. Niitä sen verran paljon oli kuitenkin tullut jo katseltua, että tiesin heti mitä laittaisin tilaukseen. Ennestään tosiaan löytyy jo nuo "perus" mustat, mutta ovat tässä jo ehtineet kokea elämää. Pesin ne myös kerran vahingossa liian kovalla ohjelmalla, jolloin tuo alaosa vaurioitui. Ei siis mitenkään maailmanlopullisesti, mutta niin että kyllä oli uuden paikka.

22.3.2017a

Tällä hetkellä suosikiksi noista kolmesta on noussut nuo spagettiolkaimiset. Niitä olen nyt eniten käyttänytkin, ovat paljon paksumpaa kangasta kuin nuo kaksi muuta. Tähän saumaan on myös hyvä esitellä jo joulun alla ostetut bralettet BikBokista. Angelica Blickin mallistosta ovat ja ihan lempparit! Alareunassa leikkaus jo vähän antaa sellaista särmää. Joku taisi käyttää sanaa "tissien kurkistus reikä". Ihan osuva nimitys. Näissä on vain yksi ongelma ja se on se, että tulee käytettyä ehkä liikaa. En tiedä kauan kestävät, mutta pidetään sormet ristissä että vielä kauan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!