keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Vuohenjuusto-punajuuririsotto

8.2.2017 8.2.2017


Huhhu, viikon alku on mennyt ihan hujauksessa. Perjantaina lähden pienoiselle reissulle, jolta palaillaan sitten lauantaina. Valmisteluja tehdään kuin viimeistä päivää ja vaikka olenkin koko viikon mennyt ajoissa nukkumaan, niin tuntuu että se väsymys jotenkin vain koko ajan painaa. Ehkä tämä nyt tästä lähtisi taas liikkeelle...

Pitkään oli jo tehnyt mieli vuohenjuusto-punajuuri yhdistelmää, tosin pitkään mietin lasagne-tyylillä. Meillä oli uutena vuotena tarjolla vuohenjuusto-punajuuri susheja, jotka Inkan isä oli tehnyt, siitä sitten inspiroituneena viime viikolla taituroin meille vuohenjuusto-punajuuririsoton! Ja ai vitsit, nousi kyllä meidän molempien kärkipaikoille. Superhelppoa, hyvää ja nopeaa.

T A R V I T S E T:
1 sipuli
3dl risottoriisiä
3dl kanalientä
3dl vettä
raastettua parmesania
valmiiksi kuutioidut punajuuret
2 rullaa vuohenjuustoa

T E E   N Ä I N:
1. Öljyä kattilaan ja kuulota sipulit.
2. Heitä riisit sipuleiden sekaan ja anna niidenkin kuulottua.
3. Lisää nestettä 1dl kerrallaan ja anna imeytyä. Itse laitoin joka toinen kanalientä ja joka toinen kuumennettua vettä.
4. Laita parmesania sekaan haluttaessa, jolloin rakenteesta tulee hieman kermaisempi.
5. Pilko vuohenjuusto paloiksi ja heitä sekaan. Lisää punajuurta sama määrä. 
6. Sekoita ja nauti.

2 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen oloinen ruoka!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!