maanantai 13. helmikuuta 2017

# L E A T H E R P A N T S

13.2.2017 13.2.2017a 13.2.2017b

Oi, tuntuupa ihanalta nukkua ilman herätyskelloa ja heräillä siihen kun aurinko paistaa ulkona. Siihen että voi käydä keittämään kupin teetä, lösähtää koneen kanssa takaisin sängylle. Ja mikä parasta, mihinkään ei ole kiire. Ei millään uskoisi että tänään on maanantai. En edes muista milloin on viimeksi ollut näin rauhallinen ja hyvä fiilis. Kiireetön fiilis.

Mennään kuitenkin kuviin, eli vihdoin ja viimein löysin itselleni NE nahkahousut. Tai löytö oikeastaan tehtiin jo tuossa tammikuussa, mutta en tässä ole vain millään saanut aikaiseksi niistä tulla blogin puolelle kirjoittelemaan. Aika vain hurahdellut silmissä.

Pitkään tuli etsittyä housuja, sillä halusin niiden olevan mukavat päällä, sellaiset jotka ei purista ja kiristä joka paikasta, mutta jotka kuitenkin istuvat. Halusin myös että lahkeet olisivat hieman lyhyemmät, sillä muutenkin pidän housuita jotka jättää nilkat paljaiksi. Leveälahkeiset ovat sitten asia erikseen, mutta muuten kääntelen housujen lahkeita tai ihan surutta leikkaan.

Housut on tosiaan Monkista ja kaikenlisäksi vielä aletuote. Olin nimittäin henkisesti varautunut maksamaan melkein mitä vain kun/jos ne täydelliset löytäisin. Onneksi ei tarvinnut koko omaisuutta laittaa likoon, 20e näille jäi nimittäin alennuksen jälkeen hintaa. Ja pitihän tästä heti laittaa Inkalle kunnon voitonriemuinen viesti. Luonnollisesti.

Hyvä ostos on ollut, sillä näitä on kyllä tullut paljon käytettyä. Milloin olen yhdistänyt crop toppiin, milloin off-shoulder paitaan ja milloin ihan vain huppariin. Menee siis oman tyylin kanssa yhteen ja näin muokkaantuu hyvin erilaisiin tilanteisiin. Ainoa semmoinen "miinus", jos nyt jokin on sanottava on se, että näissä kyllä tulee kuuma. Ei mitenkään häiritsevästi, mutta kun jalat alkaa vähän hikoaamaan, niin liimautuvat kyllä jalkoihin kiinni. Mutta mistään Ross-katastrofista ei todellakaan ole kyse, helposti saa housut silti pois. Ja mikä tärkeintä, myös takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!