maanantai 20. helmikuuta 2017

this must be the fridayest wednesday ever

15.2.2017 15.2.2017a 15.2.2017b 15.2.2017c 15.2.2017d

Tätä on kyllä odotettu, nimittäin lomaa. Nyt on kerrankin semmoinen kunnon loma, loma koulusta, loma töistä. Akkujen superlatailua siis tiedossa. En edes oikein muista koska viimeksi on ollut näin loma. Pahoittelen hehkutusta, mutta on oikeasti iso asia minulle.

Viime keskiviikkona oli aika jännittävä päivä. Pääsin nimittäin osallistumaan Suvin "opinahjon" kaverisitseille ja olin kyllä ihan super innoissani. Vielä kun teemana oli AfterSki, oi oi! Vihdoin löytyi aivan täydellinen tilaisuus käyttää OnePiecejä. Etun luona Ronin kanssa valmistauduttiin pikaisesti ja sitten lähdettiinkin matkaan. Oli kyllä jotenkin niin hauskaa ja rentoa olla ihan vain mini porukalla. Varsinkin kun tuntui siltä etten ollut nähnyt pitkään aikaan. Ilta nousi muutenkin ihan lemppareiden joukkoon. Tulikin siinä todettua että uusiksi vaan, kun vain semmoinen aika sattuu osumaan kohdille. En kyllä joka viikko sitseille osallistuisi, mutta mitä harvemmin, niin sitä spesiaalimpaahan se on.

Luonnollisesti seuraavana päivänä vakkaripizzeriasta BBQ-Kana-Mozzarella-Smetana pizza. Ah, parasta, suosittelen kokeilemaan ja ainakin tuota smetanaa. Hieman yllättävää, mutta sopii kyllä pizzoihin aivan täydellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!