tiistai 17. tammikuuta 2017

We got that Friday feelin


Haetaan lempiruokaa kotiin, hautaudutaan vilttien alle ja pistetään hauska leffa pyörimään. Löydetään molemmat kaapista juotavaa, minulle Pepsi Max ja Inkalle Coca Cola Zero. Nauretaan ja unohdetaan hetkeksi kaikki muu.

16.1.2017 16.1.2017a 16.1.2017b 16.1.2017c


Minun oli jo tehnyt pitkää sushia mieli ja harmikseni sitä ei enää meille kotiin toimiteta. Inkan kanssa oltiin sovittu että mentäisiin perjantaina valmennuksen jälkeen yhdessä syömään. Siinä kuitenkin viikko oli meiltä molemmilta omat energiansa vienyt, joten päätettiin ottaa Tokyo 55 TakeAwayt. Myyjä sanoi, että siinä menisi n. 30min ja ehdotti että haluaisimmeko mennä vieressä olevan baarin puolelle. Itse totesin heti, että kyllä, Inka taisi olla vähän epäileväisempi.

Vieressä sijaitseva Izakaya oli aikalailla täynnä, mutta onneksi baaritiskiltä löytyi meille kahdelle sopiva paikka. Ihan loistavan baarimikon suosituksesta otettiin molemmat drinkkimme, minulla siinä oli inkivääri päämakuna, Inkan en muista vaikka sitä maistoinkin. Heidän kaikissa erikoisdrinkeissä oli jokin japanilainen twisti sekä kananmunan valkuaista. Olivat molemmat ihan super hyviä ja muutenkin tuollainen baaritiski toimi aivan loistavasti!

Paikka oli rento, mutta samalla myös siisti. Osalla oli ihan puvut päällä, toisilla taas farkut ja vähän siistimpi paita. Drinkkien lisäksi tuolla saa syötävää ja ai että ne annokset näytti hyviltä! Kannattaa kuitekin varata pöytä, jos varmasti haluaa päästä, sillä tuolla tosiaan oli todellä täyttä ja kokoajan oli porukkaa tulossa. Molemmat taidettiinkin todeta, että tuonne voisi joskus tulla vähän fiinimmin syömään porukalla, vaikka jonkun synttäreitä juhlistamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!