maanantai 23. tammikuuta 2017

DIAMOND -COACH JACKET


23.1.2017a 23.1.2017b

Vaikka takkeja kyllä tässä talossa riittää, ei niitä kuitenkaan koskaan voi olla liikaa. Viime viikon alussa pistinkin yllä olevan takin tilaukseen Union Fiven-nettikaupasta. Sitä ennen olin kuitenkin takkia metsästänyt monista nettikaupoista, mutta "sitä oikeaa" ei oikein tullut vastaan. Googlettamalla kuitenkin löytyi ja parin päivän päästä tilauskesta takki olikin postiin saapunut.

Olihan se heti sitten saatava päälle, vaikka ei ehkä ihan näihin säihin ole tarpeeksi lämmin. Huppari ja neule päälle, sillä onneksi tarkenee ja tätä onkin nyt joka päivä tullut pidettyä. Sanottaisiinko näin että taisi tämän hetken lempitakiksi nousta.

Olen monesti käynyt itse liikeessä ja hipelöimässä vaatteita. Miesten vaatteita kauppa onkin melkein täynnä, netistä löytyy kuitenkin paljon laajempi valikoima niin naisille kuin miehille. Merkkejä on laajalti ja paljon sellaisia "ei niin tunnettuja". Ei siis ihme että tuolla selatessa upposi tunti jos toinenkin, oli vain jossain vaiheessa pakko pistää koneen läppä kiinni. Vielä kuin talvialetkin on meneillään niin oi voi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!