lauantai 7. tammikuuta 2017

this week's tips

B I I S I T:

T O - D O:
Luistelu ehdottomasti! Ennen tätä talvea olin luistellut viimeksi vuonna 2010 koulussa. Kuuden vuoden tauon jälkeen ensikosketus jäälle oli jännittävää ja jopa hermoja raastavaa. Kaatuminen ei todellakaan ollut vaihtoehto. Sitä on nimittäin niinä "hyvinä" vuosina osattu tehdä jos jonkinlaista piruettia ja jopa muutama hyppykin on oikein näppärästi luonnistunut. Nyt kuitenkin on nämä pari luistelu kertaa ollut pyhitettynä täysin lätkälle. Ah että, miten olinkaan noin monta vuotta ollut poissa jäältä?

31.12.2016d

                         
E L O K U V A:
Star Wars-fanina vastaan kaikkien yllätykseksi Star Wars: Rogue One. Osa sanoo että on huono, osa kehuu. Itse kuulun kehujiin, on nimittäin todella hyvin tehty ja ei mene ristiin muiden elokuvien kanssa. Ainakaan oma elämykseni oli tällainen. Leffa myös sellainen, että sopii niillekin jotka eivät aikaisempia ole nähnyt. Toki on mielekäämpää katsoa jos on, mutta ei ole samanlainen välttämättömyys kuin mielestäni aikaisemmissa elokuvissa.

T V - S A R J A:
Gossip Girl. Aloitettiin Inkan kanssa näin lomalla katsomaan kokonaan uusiksi ja onhan tässä jo aikalailla sitä ehditty ahmia. Tätä sarjaa kyllä katsoo ihan huomaamatta kokonaisen tuottarinkin hujauksessa. Ei varmaan pitäisi tätä myöntää, mutta aloitettiin tämä vuosi (oikeasti siis puhun siitä tammikuun toisesta päivästä) niinkin hohdokkaasti kuin katsomalla GG ensimmäinen tuottari melkeinpä kokonaan...

A P P:
MobilePay. Niinkin "tylsä", mutta tekee elämästä niin paljon helpompaa. Kavereiden kanssa kuitenkin ostellaan paljon juttuja ristiin, joten tällä saa sitten näppärästi ne velat perittyä tai maksettua. Toimii, ei voi kuin suositella, jos ei vielä ole käytössä. Jakaa siis laskutkin osannottajien kesken, joten ei tarvitse laskimen tai oman pään kanssa sooloilla erikseen.

R A V I N T O L A:
Bar 9. Täällä tuli ensimmäisen kerran käytyä hmmm.. reippaasti yli vuosi sitten. Jotenkin unohtui kokonaan paikka, muistin aina vain "se hyvä paikka missä kerran käytiin.". Nyt on kuitenkin taas hyvässä muistissa ja vuoden ensimmäisenä päivänä täällä käytiin Inkan, Susanin ja Aadan kanssa syömässä. Ruoka on aivan törkeen hyvää, hinta on oikein mukava opiskelijalle ja myös saa hyvää viiniä. Tuo jälkimmäinen on aikapaljon, sillä en todellakaan ole mikään viinin ystävä. Muutamaan hyvän makuiseen olen vain törmännyt, tuolla yksi niistä. Kannattaa siis käydä piipahtamassa Uudenmaankatu 9, tosin paikka on melkein poikkeuksetta täynnä. Eikä ihme!

1.1.2017


K A U N E U S T U O T E:
Akademiklinikenin Pure Lip Intense. Monien bloggaajien kehuma, joten pitihän tätä itsekin kokeilla. Ja vitsit on kyllä ihan kehujensa arvoinen! Näin talvisin kun huulet rohtuu aivan totaalisesti, niin eipä muuten ole rohtuneet olleet. Yöksi pistän sellaisen paksumman kerroksen ja aamulla sitten heräänkin oikein kivojen huulien kanssa. Bangerheadiltä saa ainakin tilattua, ovat kuitenkin melko usein loppuneet (esim nyt näyttävät olevan loppu), joten kannattaa olla aina vähän kytiksellä näiden kanssa. Varsinkin näin talvella on varmasti paljon tuotteella kysyntää. Sivuilla kerrotaankin tuotteesta seuraavasti:
"Intensiivisesti kosteuttava ja hoitava huulivoide, joka vahvistaa huulten ohutta ihoa sekä pehmentää ja hoitavaa niitä miellyttävästi. Patentoidun antioksidantin ansiosta huulet myös saavat hieman lisää volyymia. Tuotteessa on paljon hoitavia öljyjä sekä kasviperäistä uutetta, jotka lievittävät ihoärsytystä sekä suojaavat tuulelta ja säänvaihteluilta. Tuote ei sisällä lainkaan vettä."

6.1.2017a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!