torstai 2. heinäkuuta 2015

Kerran kävi matka baariin

Viikko sitten lauantaina olikin jumppakokoontuminen, mutta vähän erilaisissa kuin jumppa merkeissä. Espoon Iidan, eli varmaankin parhaiten sanottuna valmentaja kolleegani toisesta seurasta, synttäreitä päästiinkin viettelemään kesäisissä oloissa. Vaikka aurinko ei porottanutkaan aivan täydeltä taivaalta, niin lämmin silti oli ja ensimmäistä kertaa näkyi sellaisia kunnon kesän merkkejä. Aurinkokin paistoi vielä, kun siinä kuuden aikaan Inkalle matkasin. Vähän kaupasta haettiin syötävää sekä suun kostuketta ja ei kun kone auki ja asuntoja katselemaan. Kolmiota siis etsiskellään ja nyt on kyllä tehostettu meidän etsintä aika huippuunsa.

28.6.2015
// Toppi:Tally Weijl // Farkut:BikBok //

Minulla on käynyt semmoinen homma, että kaikki mustat farkut vetelevät aivan viimeisiään. Haarat ovat niin kuluneet, että hajoavat minä hetkenä hyvänsä, joten päätin ainakin sen riskin välttää. Eipä olisi mikään mieluinen yllätys, kun siinä tanssiessa housut vain repeäisivät kahtia. Siispä jouduin tekemään jotain, mitä en ollut koskaan aikaisemmin tehnyt: menin baariin farkun-värisillä farkuilla. Oli kuulkaas aika iso askel minulta, tuntui aluksi niin oudolta, jotenkin tosi luonnottomalta. Siitä kuitenkin selvittiin hymyssä suin ja Iidalla en edes muistanut, että eipä ollut mustat housut jalassa.

28.6.2015c

Snapchat tulikin siinä täytettyä ihan hyvin, nimittäin kun me kaksi päästään vauhtiin pärstäkuvien kanssa, niin se on menoa se sitten.  Snäpistä jos minua haluaa seurailla, niin pamikyltsi hakuun ja sieltä lisäämään. Ainakin kaikissa tapahtumissa tulee päiviteltyä ihan urakalla... Siis myös muustakin kuin siitä omasta pärstästä. Tahkolla oli ainakin JVG:n ja Kasmirin keikka ankaran kuvauksen alaisena.

28.6.2015b

 Hyvän sään, hyvän fiiliksen ja hyvän porukan siivittämänä mentiinkin siitä sitten Inkan kanssa kohti keskustaa ja mitäpäs muuta kuin Kokomoa. Voi että, oli kyllä elämieni ilta! Parhaita kavereita kun ollaan, niin jonkin ihmeen takia ei olla koskaan oltu kahdestaan ulkona. Siis ihan niinkuin kahdestaan, kahdestaan. Pakko kyllä sanoa, että ehkä siihen on jokin syy, ollaan nimittäin aikamoinen kauhukaksikko. Mutta elossa selvittiin, hauskaa oli ja seuraavana aamuna ei edes darra päässyt yllättämään minua. Olisin siitä voinut vaikka mennä maratonin juoksemaan!
Mutta ah, oli kyllä niin mahti ilta. Paljon tanssia ja laulamista. Huoletonta kesäillan ja yön viettoa, jossa naurulla ei kyllä säästelty. Ja tulihan niistä jumppajutuistakin siinä puhuttua, mutta niinhän se menee, ei niistä vain ikinä pääse eroon.

28.6.2015a

Loppuun vielä herkkukuva. Pekoniburgeri. Okei, nyt ei ehkä tekisi mieli, mutta varmasti jokainen allekirjoittaa, että baarin jälkeen on nälkä. Ja se nälkä vaatii juuri tällaista ruokaa. Kuka nyt lähtee siitä baarista suoraan salaateille? En ainakaan itse tiedä yhtäkään ihmistä, joka näin tekisi. Mättöä sen pitää olla, vaikka sitä kuinka dietillä olisikaan.

Tähän hieman liittyen on nyt pakko purkaa asia, minkä tänään kuulin kaverilta ja sai minut vähän ärsyyntymään. Tytöt tai ainakin monet tytöt tykkäävät tanssia, varatut ja sinkut. Ja hyvin usein pojat/jätkät/miehet menevät tyttöjen luokse tanssimaan. Se on okei, jos se on molemmille okei. Kuitenkin kun tarrataan kiinni ja sitten sanotaan heille ystävällisesti, että on poikaystävä, niin siitä sitten suututaan ja huudetaan, että mitä sitten käyt baarissa ilman häntä. Öö, koska haluan viettää aikaa kavereiden kanssa? Kaverille oli näin käynyt ja myös omalla kohdalla käynyt. Ensinnäkin ärsyttää se, että baareihin ei ilmeisesti saisi mennä, jos ei ole haku päällä ja toiseksi se, että aletaan tuntemattomalle tästä huutamaan. Kaverini sanoi hyvin, että ei toiseen saa koskea jos ei hän sitä halua, oli parisuhteessa tai ei. Tämä on asia, joka on alkanut baareissa unohtumaan. Ja olen varma, ettei tämä koske vain miespuoleisia, vaan varmasti naisetkin tätä harrastavat. Itse vain satun olemaan nainen, joten puhuessani puhuin sen takia miehistä. Tämä asia piti vain saada ulos, päästä pois ärsytys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!