tiistai 7. heinäkuuta 2015

Style Crush

Seuraa siis sellainen salaisuuden paljastus että! Tyyli-ihastuksena ollut jo pidemmän aikaan salaassa ja nyt sitten julkistuksen aika. Tässä on nyt tullut muutaman viikon ajan eksyttyä katselemaan tämän naikkosen vanhaa tyyliä. Olen jopa huomannut melkein ajattelematta harhautuneeni hänen kuviaan katselemaan ja nimen omaan sitä hänen tyyliään. Ja siis nimenomaan vanhaa tyyliä, tyyliä ja hiuksia jotka ovat vain niin täydelliset! Tietenkin puhun Miley Curyksesta, naikkosesta joka kyllä on saanut median kuohumaan tuolla tyylimuutoksellaan. Vaikka sanonkin aina, että jokainen tyylillään, niin tässä asiassa on kyllä pakko ihmetellä hänen päätöstään. Siis ihan oikeasti, tekisin mitä vain noista hiuksista. Mitä vain.

miley-002 miley-004

Jotenkin vain tuo huolettomuus ja sellainen rentous iskee. Tosin kun tässä näitä kuvia on tullut imettyä nyt aikalailla, niin pakko kyllä sanoa, että omatyyli liikkuu varmaankin näillä rajoilla. Sitä kun on tullut välillä mietittyä, että millaista se omatyyli oikein on, mistä se on lähtöisin. No varmaankin niistä lukuisista Hannah Montana -jaksoista. No ei, vitsi vitsi. En tosin voi käsi sydämellä sanoa, etteikö niitä olisi tullut katseltua... jopa aikuisiässä.

miley-003 miley miley-001

Pitkästä aikaa siis tällainen lyhykäinen inspiraatio-postaus. Hirveästi ei mielestäni tekstiä näissä tarvitse, sillä annetaan mieluummin kuvien puhua puolestaan. Joten eipä muuta kuin, että minä varmaan jatkan tulevaisuudessakin Mileyn vanhan tyylin kuolaillua ja teille toivottelenkin tässä mahtavaa tiistaita! Ei anneta sään haitata menoa.

Löytyykö teiltä jotain tyyli-ihastusta? 
Entä löytyykö ruudun toiselta puolelta niitä, jotka ovat kanssani samaa mieltä siitä, että kyllä tuo Mileyn vanha tyyli on aika täydellisyyttä hipoava?

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä aikast samaa mieltä tuosta Mileyn vanhasta tyylistä. Kuvat on tosi kivoja ja teksti helppo lukuista! Tsemppiä blogin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Kiitos paljon ja hyvää loppu kesä sinulle (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!