lauantai 11. heinäkuuta 2015

Viimeinen lomapäivä, ainakin melkein...

11.7.2015c 11.7.2015a 11.7.2015b 11.7.2015Torstaina olikin meno täytteinen päivä. Saatiin aikataulut sovitettua perheen kanssa yhteen ja suunnattiin sateen siivittäminä syömään Hietalahden kauppahallissa olevaan Roslundiin. Voi että olivat kyllä hyviä, niin iso annos tosin, että siinä yhden-kahden aikoihin kun oltiin tultu syömään, niin eihän sitä jaksanut millään kokonaan suuhun pistää. Onneksi saatiin loput kotiin mukaan, niin illalla sitten sainkin syödä sen loppuun. Joten ihmeessä käykää syömässä, hinta ei ollut mikään päätähuimaava, burgerit taisivat olla sitä 13e luokkaan ja valittu lisuke 3e. Varautukaa kuitenkin, että paikka on täynnä ja istumapaikkoja saa kyllä jonottaa.

Kotiin ehdin tulla, vaihtaa vaatteet ja sitten taas mentiin. Käytiin Inkan kanssa toisessa asuntonäytössä, josta sitten otettiinkin juna alle ja matkattiin keskustaan. Siellä vähän lahjan metsästystä, tankkausta juice barissa ja vielä leffa eväiden osto ennen kuin koittikaan mitä mahtavin hetki: Magic Mike XXL. Paaaljon paljon P A L J O N parempi kuin ensimmäinen osa ainakin omasta mielestäni. Oli jätetty sitä turhaa lätinää vähemmälle ja keskitytty itse asiaan. Vähän tuli siinä tosin ihmeteltyä, kun paikalla oli tyttöjä poikaystäviensä kanssa. Itse en ehkä ainakaan lähtisi, kun tuli siinä melkein koko ajan sanottua, että huhhu, kun on kuumia miehiä. Mutta jokainen tavallaan.

Oli kyllä aivan huippu päivä ja kyllä tuo leffa vain kruunasi aikalailla kaiken. Pakko varmasti hommata DVD heti kun se vain tulee. Innokkaasti sitä jäädään odottelemaan... Joten aivan loistavaa viikonloppua, nauttikaa auringosta ja läheisten seurasta! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!