maanantai 2. maaliskuuta 2015

?

Juu no, se siitä skarppaamisesta sitten tämä postailun suhteen. Viikko taas vierähtänyt edellisestä postauksesta, vaikka juuri puhuin skarppaamisesta. No, minkäs sille nyt vain yksinkertaisesti voi, kun on aika vain kulunut töiden sekä poikaystävän parissa. Mieluummin kulutan sitä yhteistä vapaa-aikaa nimittäin hänen kanssaan, kuin koneella ollen. Ja jos totta puhutaan, niin ei tässä ole oikein mitään kummosia tapahtunutkaan.

Oscarit sain vihdoin ja viimein katsottua. Ai että oli kyllä Neil Patrick Harris loistava juontaja. Ja vitsitkin oli sitä tasoa, ettei tarvitse sitä jenkkien kansalaisuutta omata että ne tajuaa. Niin ja pakko kyllä kehua Lady Gagan esitystä. En oikein muuten ihan ole hänen ehkä suurimpia faneja, mutta kyllä tuosta esityksestä näki, että osaa laulaa. Ja kauniskin vielä kun on jätetty kaikki ihme kumihanska-pehmolelu härpäkkeet pois!

Untitled

 Tuli muuten eilen sellainen ihan iloinen asia huomattua, nimittäin How I Met Your Motherin 9. tuotantokausi oli saapunut vihdoin Netflixiin. Eli varmasti tiedetään, mitä minä tänä iltana teen... Tullut sitä jo katseltua kun tässä kipeänä oltu, kipeyden pelastaja todellakin!

Okei, tulee varmaan taas tyhjä lupaus, mutta ajattelin että voisin ihan aikuisten oikeasti nyt skarpata. Nimittäin postausideoita kyllä löytyy, taitaa kuitenkin se aika olla isoin kynnys. Tai itseasiassa se isoin kynnys on kyllä ihan vain sen koneen avaaminen... Kuitenkin nyt pistän tsempin päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!