torstai 26. maaliskuuta 2015

Nyt kävi näin

Nyt on tullut kyllä parin päivän sisällä taas rahaa tuletettua menemään, että ei voi muuta sanoa kuin että huhhu! Mutta näin omaksi puolustuksekseni voin kyllä sanoa kaiken olleen tarpeellista ja sellaista, joille tulee käyttöä. Kuitenkin pitemmittä puheitta mennäänpä itse asiaan, kun ei oikein tuota juttua nyt näytä tulevan sen enemäpää.

26.3.2015
//Nike-toppi:Stadium/Nike-urheiluliivit:XXL/Converset:XXL/Marc by Marc Jacobs-kello:Stockmann(Hullut Päivät)/Garnier BB-voide:Stockmann(Hullut Päivät)/BeautyLash:Stockmann(Hullut Päivät)/Nivea-puhdistusliinat:Stockmann(Hullut Päivät)//

Hulluilla ei ole oikein ainakaan minun mielestäni ollut pariin vuoteen mitään sellaista, vau tavaroita. Nyt kuitenkin kun selailin heidän katalogiaan tuossa alkuviikosta, niin ai että, en ollut uskoa mitä kaikkea sieltä bongailinkaan. Okei, ei nyt mitenkään lavoittain tavaraa, mutta siellä oli oikeasti jotain, joiden takia voisin mennä 7.00 jonottamaan oven eteen. Onkohan minusta tulossa Stocka-mummo-hullu? Ei kai nyt vielä sentään..

Tiistaina tulikin pitkästä aikaa nähtyä Kristaa. Käväistiin hänen uudella kämpillään ja sitten tietenkin oli sitä ruokaa saatava. Eipä siis muuta kuin Amarilloon. Ihmisiä oli yllättävän paljon paikalla, enkä tiedä johtuiko siitä vai mistä, mutta tarjoilijat olivat jotenkin omissa maailmoissaan. Laskun saamiseen meni nimittäin aikaa. Ei niin, että meillä olisi kiire ollut, mutta silti mitä jos olisi?

Syömisestä piti käydä XXL-liikkeessä ostamassa minulle ja Inksulle joukkuepaidat, mutta niih noh. Mukaan lähtikin niiden lisäksi vielä Converset huokeaan hintaan ja Niken urheiluliivit. Molemmat siis tosiaan tulevat tarpeeseen, kun tosiaan niistä Converseista se pohja lähti irti ja urheiluliivejä nyt ei yksinkertaisesti voi olla liikaa. Tai voi varmasti olla, mutta minulla ei ainakaan ole.

26.3.2015a

Hulluilta ja 3+1-Päiviltä tulee yleensä bongattua noita kosmetiikka tuotteita, kun niiden hinta on paljon huokeampi kuin normaalisti. Siksi sitten silloin hamstrataan ja yritetään selvitä seuraavaan kertaan asti. Puuteritkin kolutaan ihan purkin reunoja myöten. Oi kyllä.

BeautyLash-seerumia kuitenkin ostan, vaikka edellinen ei olisikaan lopussa. Kuitenkin sen verran hintavasta tuotteesta kyse ja alennus on kyllä ihan mukiinsa menevä, että on kannattavampaa vain ostella, kun halvemmalla saa. Kyllä aina jossain vaiheessa se putilo sitten loppuu ja uuden aika. Niille jotka tuon tuotteen käyttöönottamista epäilee, niin ainakin minä voin lämpimästi suositella. Vuoden tai jopa yli olen tainnut tuota käyttää ja tuloksia on syntynyt. Ainoa ongelma on tosin siinä, etten oikein enää osaa olla käyttämättä. Tosin onhan niitä päiviä, kun käyttäminen unohtuu ja ei, ripset ei tipu päästä varisten. Niitäkin pelkoja tämän käytön aloittamisen suhteen on tullut nimittäin kuultua.

Untitled
 //Marc by Marc Jacobs-kello: 199e//

Tämä oli kuitenkin se, mitä lähdin Hulluilta Päiviltä metsästämään. Ja melkein ilman meinasinkin jäädä. Olin ajatellut nimittäin aluksi, että menen 7.00 jonottamaan oveneteen. No, kun sitten kello soikin siinä aamulla niin totesin, että äh, kyllä niitä kelloja siellä nyt on. Kuitenkin aamulla herätessä nopea tsekkaus verkkosivuille ja siellä loisti keltaisella, että loppuun myyty. Ei tainut mennä kuin 10min niin minä olin jo ulkona bussipysäkillä bussia odottamassa.  Onneksi olin, sillä seuraavalla bussilla jos olisin tullut, niin en olisi tämän ihanan kellon omistaja. Täytyy vain viedä lyhennettäväksi ennen kuin voi alkaa käyttämään. Mutta kyllä, fiilis on nyt hyvä. Olinkin jo melkein unohtanut miltä materialismirakkaus oikein tuntui...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!