torstai 5. maaliskuuta 2015

BLACK n' WHITE

Ihanaa, nyt on jo muutaman sadepäivien ohessa näkynyt pienen pieniä pilkahduksia auringosta. Ainakin itse olen jo aikalailla heittänyt talvelle hyvästit ja kevättä innolla odotan. Eilen oli jopa uusi nahkatakki päällä, eikä itseasiassa edes ollut kylmä! Okei pientä kerrospukeutumista oli tietenkin ja eihän siellä ulkona nyt sitä aikaa oikein tullut vietettyä, mutta kuitenkin.

Kuitenkin ehkä parasta on ollut ne kevät vaatteet. Ai, että kevät on vain sitä parasta aikaa pukeutumisen suhteen. Niin paljon eri vaihtoehtoja ja muutenkin vain tykkään niistä kevät vaatteista eniten. Ei siis ihme, että tullut vähän sitä visaa taas vingutettua. Kovasti kyllä olen yrittänyt säästää, mutta noh... nii.

5.3.2015b
 //Housut: BikBok 19,95e ALE//

Näistä housuista jo vähän ohimennen mainitsi. Tuli siis käytyä BikBokissa katsomassa farkkuja Iidan kanssa, mutta nämä lähtivätkin mukaan. Tälleen aiheesta poiketen farkkujen osto on kyllä yksi ärsyttävimmistä asioista joita tiedän. Ei vain oikeasti ole yhtään kivaa.

Mutta siis nämä housut ollu niin ahkerassa käytössä, että jo ensimmäinen reikäkin saatu aikaan. Hehe... No onneksi neula ja lanka on keksitty ja kuviokin tuollaista sekamelskaa, että saa nopeasti korjattua. Näitä nimittäin ihan valehtelematta olen pitänyt joka päivä kotona ostopäivästä lähtien. Tuntuvat päällä vain niin mukavilta, en malta odottaa, että kesällä pääsen laittamaan päälle!

5.3.2015c 5.3.2015d
//"Jacket": Gina Tricot 29,95e ALE=22,49e//

Tämän ostamista olin jo harkinnut melko pitkää. Kuitenkin vähän epäillyt, sillä melko varmasti monella tämä onkin jo kaapissa. Kuitenkin kun eilen Jumbossa ollessa Inksun kanssa tämä roikkui Ale-rekillä niin olihan se pakko kokeilla. Niin ja sitten siitä kokeilun jälkeen kassalle kiikuttaa.

Kristan kanssa aikaa sitten keskustan Gina Tricotissa ollessa olin ensimmäistä kertaa tämän nähnyt. Kuitenkins illoin kuoseja oli vain kaksi. Jumbossa niitä oli viisi. Tässä taas tuli nähtyä se ero, joka eri kauppojen välillä on samalla ketjulla. Pitäisi varmaankin aina käydä saman kerjun eri kaupat läpi, ihan vain sen eriävän tarjonnan takia.

Tykästyin tässä erityisesti tuohon rentoon, mutta silti siistiin tyyliin. Ja totta kai vetokerjulliset taskut on vain jotenkin se minun juttu. Ja vaikka sitä S-kokoa ei ollut tästä tummasta enää jonka olisin halunnut, niin onneksi malli on sellainen, että M-koko ei näytä säkiltä.


5.3.2015
5.3.2015a
//Nahkatakki: Zara 59,95e//

Kyllä, takkeja on, mutta Inksu osuvasti sanoi, että Suomessa liikutaan aina takki päällä, jolloin se takki on kyllä aika tärkeä vaate. Ja lisäsi vielä, että kun tätä säätäkin on ihan joka lähtöön. Ja tottahan se on, takkeja ei voi koskaan olla liikaa kun asuu massaa jossa lämpötila vaihtelee -25 aina +25 ja muista sääilmiöistä ei tarvitse edes mainita. Mutta sen sanon, että kyllä nahkatakki on minulle ainakin sellainen must-vaate joka on vain pakko omistaa.

Tässä takissa oli vain kaikki mitä olenkaan haaveillut. Tällein kateellisena olen kuolannut Tomin nahkatakkia ja päässäni suunnitellut sen kaappaamista. Mutta eipä enää tarvitse, kun itse löytyi vähän naisellisempaa mallia omaava takki. Sitä ilon määrää, vaikka tulikin Inksu kirottua siitä, että saa aina yllytettyä ostamaan. Kysessä nimittäin oli sellainen heräte ostos, että hallelujah!

Aitoa nahkaa takki ei ole, mutta en minä sitä tarvitsekaan. Hihojen sisäsyrjä on kangasta, jolloin takin alle voi tunkea aika reippaasti vaatetta, mutta on silti tyköistuvan näköinen, vaikka olisikin vain ohuen paidan päällä. Ja nuo taskut... Ah, takki on vain niin paras silloin, kun kaiken saa taskuun. Tasku ihmisiä kuin ollaan. En vain keksi takista mitään negatiivista sanottavaa, niin täydellinen se vain on.

Jotta ei ihan hehkuttaminen nosta vihaa päähän, on parempi lopettaa ennen kuin lähtee kirjoittelu lapasesta. Kuitenkin varmaan vielä palataan tähän kevät pukeutumiseen, sillä nyt taas on inspistä vaikka koko maailmalle jakaa. No ei nyt sentään ihan, mutta ainakin tänne blogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!