perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kun on ennakkotehtäviä parempaa tekemistä

Sieltä se viikonloppu jälleen kerran kovaa vauhtia tulee ja tuntuu kuin ei mitään olisi saanut aikaiseksi. Eihän näin ole, mutta kuitenkin se aika vain valuu sormien välistä. Aika kamalaa. Varsinkin kun ei oikein ole mitään sellaista "isoa" mitä odottaa, ennemminkin tarvitsisi lisää sitä aikaa. No mutta palataanpa vähän taaksepäin ja mennään itse asiaan.

3+1 päivät starttasi keskiviikkona ja olihan sinne pakko mennä. Tosin siinä melkein heti sisälle astuttua alkoi jo ahdistamaan ja tuli Inksun kanssa kiire päästä sieltä ulos. Joten tarpeelliset kosmetiikka jutut vain ripeästi kasaan, kassalle ja vapauteen. Huhhu ja ensiviikolla olisi sitten ne Hullut Päivät tiedossaa... Sinne on kyllä vähän pakko mennä, sillä kuvasto tuli selattua läpi ja muutama juttu olisi kyllä napattava mukaan. Saa nähdä miten käy, kun minä en hirveästi pidä tungoksista, alkaa jotenkin aina ahdistamaan tosi paljon. Mutta toisaalta onhan sitä tähänkin asti selvitty.

20.3.2015

Pakko tulla kyllä hehkuttamaan muutamasta asiasta näin perjantain kunniaksi. Ensimmäisenä tulee kyllä jo vanhaa juttua, mutta siis tuo Chris Brownin versio Five More Hours-biisistä on aivan loistava! Inksun sen (ylläri...) minulle soitti ja ai että on kyllä hyvä. Parastahan tähän tekee sen, että on meidän tyttöjen volttipätkien kisamusiikkia tuon alkuperäinen versio.

Untitled  

Ei siis ole ihme että tätä biisiä on tullut kuunneltua Spotifysta enemmän kuin ehkä olisi tarpeen. Mutta niin minulle vain tuppaa aina käymään, että hyvää biisiä kuunnellaan niin kauan, kunnes oikeasti sitä verta vain tulee korvista. Siis ihan riittää tässä tapauksessa se, että kuulee alku biitit, niin silloin jo sisällä kiljutaan.

Toinen hehkuttamisen aihe on Vans-kengät leopardi kuosilla. Ai että kun ne pitäisi varmaan ihan oikeasti käydä ostamassa. Nyt. En vain saa niitä mielestäni, mutta eikö se silloin kerro, että ovat ostamisen arvoiset? Minulla ainakin on näin.

inspiratio 13

Ja ah vielä tämän kaiken kruunaa se, että sain viimein Amerikan Netflixin toimimaan. Joten hyvästi aikomus tehdä koulutuksen ennakkotehtäviä ja olis se pizzan sekä katselun aika. Ainahan tässä on sunnuntaihin asti aikaa... Turha sitä on aina uhota olevansa ajoissa, ei ole vielä kertaakaan onnistunut. Panikkinomainen viikonloppu siis näyttää olevan tiedossa ja bloginkin puolelle varmasti palailen vasta, kun noista tehtävistä selvitty. Onkin viimeiset tehtävät, joten pakko rutistaa. Mutta nyt pizza ja Amerikan Netflix!

Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!