keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Islanti porukka kokoontuu

Eilen tuli pitkästä aikaa kokoonnuttua Islanti porukan kanssa. Tuntui kyllä heti siltä kuin perhe olisi ollut koolla ja ollaanhan me sellainen omanlainen perhe. Ilot ja surut jaetaan sekä toisiamme tuetaan. Mutta eipä siitä sen enempää vaan mennääs itse asiaan!

Iida oli minulle jo aikaisemmin puhellut japanilaisesta ravintolasta, joten sinne sitten suunnattiin porukalla. Pyötä oli varattu, sillä paikka kuitenkin pieni ja vaikka tiistai iltana oltiin, niin kyllä siinä huomasi että suositusta paikasta on kyse. Ja ei todellakaan ihme! Paikan sisustus oli jotenkin todella kotoisa, vaikka ravintolasta löytyikin myös lattialla istuttava vaihtoehto. Samaan aikaan siis eksoottinen ja kotoisa. Niin, ja vielä ei olla edes päästy sitä ruokaa maistamaan ja olin jo ihan myyty. Tosin myös seuralla saattoi olla oma osansa asiaan...

Kyseessä oli siis Kabuki niminen ravintola joka sijaitsee Lapinlahden kadulla, lähellä Ressun Peruskoulua. Sellaisessa pienessä kulmauksessa ravintola sijaitsi ja kaukaa näkyi kyltti. Silloin muistin että joskus muutama kesä sitten meidän piti Kristan kanssa siellä käydä, mutta paikka oli silloin kiinni.

Untitled

Ruoka oli aivan taivaallista! Ensiksi meinasin ottaa alkupalankin, mutta koska susheja tuli tilattua se 20 kpl, niin mietin että jaksaisinko. No en olisi jaksanut, mutta vähän jäi harmittamaan. Joten pakko mennä uudestaan! Ja varmasti menenkin. Hintatasosta sen verran, että ei ollut kyllä normaalia kalliimpaa. Mutta maku oli todellakin sitäkin parempi. Tai ainakin itse pidin todella paljon. Okei ehkä tuo kalmari ei ihan napannut, mutta muuten ihan täyden 10 annos. Taisi tulla uusi lemppari. Niin ja huomatkaa tarjoiluastiat!

Menu on melko laaja ja kyllä siinä valinnan vaikeutta on. Onneksi oltiin jo päätetty että sushit vedetään, mutta jos olisin tullut paikalle ilman tätä päätöstä, istuisin varmaan vieläkin pohtimassa mitä sitä ottaisi. Minulle kun valitettavasti iskee ruokakateus ehkä noin 99% todennäköisyydellä. Tarkoittaa siis sitä, että en voi tilata esim ensimmäisenä. Tai ainakin todella todella harvoin voin. Pitää aina tietää mitä muut ottavat, ettei sitten ala tekemään sitä juuri mieli. Vaikeaa. Myönnän.

18.3.2015
 //Farkut:BikBok/Jakku:GinaTricot/Peplum-Toppi:BikBok/Kengät:NIke Free 5.0/Huivi:BikBok//

Olen nyt liikuskellut melkein siitä asti kun nahkatakin Zarasta ostin, niin nahkatakki päällä. Eilen illalla yöllä tuli tosin hieman kaduttua sitä, että sillä oli liikkeelle lähtenyt. Onneksi kuitenkaan kävelymatka ei mikään jäätävän pitkä ole, joten ihan suht lämpösinä perille päästiin.

Nuo BikBokin farkut ostin viime maanantaina (kai?) ja olen ihan ihastunut niihin täysin. Väri oli sellainen mitä olin jo pidempää etsiskellyt. Minulla kun niitä mustia löytyy, niin niihin on sitte jotenkin vain jymähtänyt. Nyt kuitenkin farkun väriset farkut löytyy ja heti paljon keväisemmän näköisenä talsitaan tuolla kaduilla.

Kuten jo mainitsin aikaisemmassa postauksessa, Converset heittivät itsensä ulos markkinoilta. Onneksi Niket on pelastanut tilanteen, mutta kyllä ihan pakko on pian uudet Converset kotiuttaa. Sillä nuo Niketkin alkavat jo olla parhaat päivänsä nähneet, kuten kuvastakin varmasti huomaa...

18.3.2015a
 //Lompakko:Michael Kors/Nahkanen käsikoru:Thomas Sabo/Helmi käsikoru:Snö//

Ilta jatkui vielä Kabukista ja tuli siinä huomattua, että kappas, St. Patrick's Daytähän siellä kaduilla juhlittiin. Tai no AussieBariin taisivat olla menossa, mutta kuitenkin. Tuli siinä vähän kyllä sellainen hö-olo kun ei sitä olutta juo. Nirsoja kun ollaan, niin minkäs sille voi. Ja jottei lähde ihan aihe muualle tästäkin postauksesta, niin parempi varmaan lopetella ja alkaa jotain ruokaa väkertämään ennen töitä. Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!