perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sanoinkuvaamaton

Nyt sitä aurinkoa sitten saatiin! Jee, vihdoin ja lämpöä myös. Nyt vain sormet ristissä etteivät kylmät säät palaa ja saadaan nauttia oikeasti siitä keväästä. Koska vaikka talvikin on ihan jees, niin kyllä se kevät on kieltämättä ehkä se paras vuodenaika. Silloin on eniten kaikkea vaihtoehtoja päälle pantavaksi ja varsinki kengät. Jep jep, kevät kengät on vain niin parhaita, että niitä sitten käytetäänkin jaloissa ympäri vuoden.

12.3.2015c
 //Farkut:BikBok/T-paitat:Bershka/Kengät:Converse/Aurinkolasit:Nelly/Kello:Swatch/Sormus:GinaTricot/Kynsilakka:Essie//

Se tunne on sanoinkuvaamaton, kun tajuaa että ulos voi mennä t-paidalla sekä nahkatakilla ja ei ole kylmä. Siis tunne on sellainen, jota aina odotan keväässä. Ja kaiken kruunaa tietenkin arskat, jotka voi pistää päähän ja paistatella auringossa. Tai siis kyllähän niitä talvellakin voi käyttää ja käytänkin, mutta kyseessä ei todellakaan ole sama asia.

Untitled

Sellainen hassun hauska juttu tapahtui tuossa, kun Conversejen pohja hajosi. Silti niitä olen käyttänyt, mutta nyt oli ihan pakko heittää kengät pois kaappiin. Nimittäin oli kivi mennyt pohjasta läpi ja jäänyt jumiin. Minä sitten kun jalkapohjat melkein tunnottomana kävelin ja mietin, että tuntuupa oudolta. No töissä ollessani katsoin jalkaa ja ihmettelin että miksi se oli ihan veressä. Koska kivi oli mennyt jalasta läpi. Sellainen pieni ylläri oli kengässä ollut.

Untitled

Pakko vielä vähän hehkutella tuosta sipsibaarista, joka on nyt kokeilumielessä rantautunut Suomeenkin, tosin suureksi pettymykseksi Perniöön. Olin ihan innoissani, kun tuosta luin, että Ruotsissa tällainen ja nyt vain innolla odota, että tänne Pääkaupunkiseudullekin saatiaisiin. Ehkä loistavin keksintö ruokaan liittyen, jonka olen pitkään aikaan havainnut. Joten peukut pystyssä ja jos jollain on jotain tietoa asiasta, niin saa infota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!