perjantai 30. tammikuuta 2015

Ma-To

Mitäs tässä onkaan taas tehty, kun viikko jo melkein takana? No, maanantaina tuli käytyä leffassa. Aluksi olin kyllä ajatellut viettäväni maanantain ihan vain neljänseinän sisällä, mutta toisin kävi. Kun Kristalta tuli viesti lähtisikö joku hänen ja Felixin kanssa leffaan, niin miksi ei? Niinpä sitten oli niistä koti kuteista kuoriuduttava, vähän ehostusta naamaan ja menoksi.

Taken 3 leffaa mentiin katsomaan. Ensimmäisestä olen nähnyt vilauksia, toista en ollenkaan. Mutta aika hyvä leffa kuitenkin oli. Välillä vaan ehkä tuntui että mentiin vähän paikallaan, mutta toiminta on aina toiminta. Ja mikäs siinä kun leffa eväät oli haettu Makuunista. Hyvähän siinä oli niitä mutustella ja leffaa katsella.

Untitled

Leffan jälkeen ei kuitenkaan ollut minulla halua lähteä kotiin, joten Inksun kanssa mitäs muutakaan kuin syömään. Tulee kyllä ulkona syötyä pikkasen liikaa, mutta minkäs sille voi? Ruoka on vain niin hyvää, siis kotiruokakin.
Morrison'siin mentiin ja hampparit tietenkin tilattiin. Vähän olisi kyllä nuo mozzarella tikut alkupalaksi houkuttaneet, mutta ihan hyvä päästös oli jättää ne ottamatta. Vaikka muistin että hampparit on isoja, en silti muistanut niiden olleen noin isoja...


Siinä sai sitä hampparia sitten syödä. Itse tilasin House-nimisen, jossa oli pihvin lisäksi katkiksia ja olisko ollut bearnisekastiketta. Ja ah, hyvää oli, mutta ei tuota kyllä kokonaan millään saanut alas. Kovasti kyllä yritin, mutta minkäs sille voi kun ei vain mahdu.

Tiistaina menikin sitten aluksi töissä päivä, jonka jälkeen kotona teinkin tuon What's on my phone? -postauksen. Sinä päivänä en oikein tainnut muuta ihmeellistä tehdä, tai ainakaan en muista tehneeni.

Sama vika oli keskiviikossa, kävin töissä, tulin kotona syömäään ja lähdin uudestaan. Eli siis perus työpäivä toisinsanoen. Tai no, perus ja perus, en edes tiedä itseasiassa mikä on minun perus työpäivä.

Torstaina taas olin pitkästä pitkästä aikaa vähän jumppailemassa. Melkein tyhjä halli, niin mikäs sen parempaa? Tosin tuli kyllä huomattua kuinka perusasiatkin tuntuu tosi jänniltä ja jopa pelottavilta. Esim. täysiä juokseminen ja puolivoltin tekeminen? Mitäköhän päässä on oikein liikkunu kun välillä minäkin ihan päättömästi tehnyt. Sen kun vain tietäisi...


Untitled

Ja juuri kun siitä ulkona syömisestä on itselle paasannut, niin olihan se pakko mennä uudestaan.  En halua edes miettiä sitä rahan määrää joka menee syömiseen, varmasti saisin jonkun kohtauksen. Mutta siitä sitten metrolla keskustaan ja Santa Fehen lounaalle. Heidän burritot on nimittäin minun lemppareita!

Untitled

No ei se nyt onneksi pelkäksi syömiseksi mennyt, sillä treenisuunnitelmaa tehtiin Inksun kanssa samalla. Kyllä sitä tulee aikaa käytettyä näihin "jumppa-juttuihin" työajankin ulkopuolella, se on kyllä pakko todeta. Joten miksi ei tehdä niitä siinä syöden. Haha, hyvä minä, hyvin taas perusteltu tämä syöminen.

Loppu päivä menikin samalla teemalla, ensin vähän valmentelua, sitten kokous ja lopuksi totesin vain kokouksen jälkeen, että nyt kotiin. Väsymys kyllä painoi, vaikka tavallaan eihän sitä mitään ollu tullu tehtyä. Mutta kokoaika menossa. Olen sen nimittäin huomannut, että ihan oikeasti tarvitsen sitä omaa aikaa, kun voin vain olla yksin. Muuten tuntuu jotenkin että patterit loppuu kesken.

Tästä lähdenkin laittamaan ruokaa ja toivottelen hyvät viikonloput, sillä en tiedä ehdinkö/jaksanko tulla tänne ihmeempiä postailemaan. Mutta muistutan kuitenkin, että 31.1 asti, voi laittaa TÄNNE tulemaan kysymyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!