maanantai 2. helmikuuta 2015

Vastauksia osa 1

Päätinpä olla tehokas ja nopea, joten ensimmäinen osa vastauksista tulossa jo nyt! Kuitenkin viikko menee varmasti koulutustehtäviä tehden, joten parempi tehdä ajoissa. Osa kysymyksistä menee kyllä läheltä toisiaan, mutta silti vastaan jokaiseen. Niin ja näitä ei ole laitettu mihinkään järjetykseen tai teemaan, ajattelin niin aluksi tehdä, mutta aiheet pomppaavat aikalailla, joten parempi vain iskea kysymykset ja vastaukset hallitussa kaaoksessa.

Unelma ammattisi? Olin hyvin pitkään menossa oikikseen lakimieheksi ja on tuo kuolinsyyn tutkijakin ollut haaveissa. Kuitenkin niin vanhanaikaiselta tai tylsältä tai muuten vain oudolta kuin se kuulostaa, niin varmasti sellainen unelma ammattini olisi olla kotiäiti.

Jos saisit valita yhden iän, jonka ikäinen olisit loppuelämäsi ajan, mikä se ikä olisi ja miksi? Hmm. Minulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäisenä tuli mieleen 4-vuotias. Miksikö? Siksi koska lapsen elämä on huoletonta ja siitä osaa nauttia aidosti ilman stressiä. Se kuinka tärkeintä oli että ehti katsoa Pikku Kakkosen tai että vanhemmilta sai luvan mennä Hesburgerin liukumäkeen.
Toisena tuli kuitenkin mieleen ikä 25. Tätä en oikein osaa perustella. Ehkä se että silloin on jotenkin mielestäni vielä nuori, mutta silti kypsä elämään elämäänsä. Jotenkin minulle sellainen aito aikuisuuden ikä. Älkää kysytkö, en itsekään tiedä, sillä olenhan vasta 20.

Lempiruoka ja -juoma? Lempiruokani vaihtelee vähän liiankin usein. Mutta sanotaan sushi. Pastaruoatkin kyllä maistuu enemmän kuin mieluusti. Ja lempijuoma on omenamehu.

Pelkäätkö jotain? Pelkään. Suurimpia pelkojani ovat piikit, pellet ja yksin jääminen. Tietenkin pelkään läheisten ja rakkaiden menettämistä tai että heille sattuisi jotain. Mutta se on varmasti sellainen pelko, joka on kaikilla.

Haluaisitko naimisiin/oletko miettinyt omia häitäsi? Haluan ja olen. Minulle kuitenkaan naimisiin meno ei ole sellainen, joka olisi suoritettava esim ennen lasten hankkimista. En myöskään ole sellainen, joka kaipaisi isoja häitä, enemmänkin pienet ja rennot häät olisivat sitä enemmän minua. Yksi asia on kuitenkin tärkeää häissä minulle ja se on, että ne ovat sekä morsiammen että sulhasen näköiset. Sellaiset "tyranimorsian-häät" eivät ole se minun juttuni.

Mistä ajatus bloggaamiseen lähti? En rehellisesti sanottuna muista. Taisi olla niin että joku kavereista heitti puoliksi läpällä ja minä sitten aloinkin bloggailemaan. Sitten se on jotenkin jäänyt tai siitä on tullut sellainen osa minua oleva juttu. Ja pystyyhän ulkomailla rellestävät tutut näin seuraamaan elämääni.

Jos sun pitäis lähteä matkalle ylihuomenna, kahdeksi viikoksi ja sun pitäis hoitaa kaikki järjestelyt nyt enne lähtöä, mihin maahan  lähtisit ja miksi? Lähtisin n.99% todennäköisyydellä joko Australiaan tai Jenkkeihin. Tarkemmin en osaisi sanoa  minne, mutta jompaan kumpaan maahan. Tosin, jäisin varmaan pidemmäksi aikaa kuin kahdeksi viikoksi, hehe... Ja lähtisin ihan sen takia, koska molemmat maat ovat ns. minun matkalistallani, eli lista maista, jossa haluisin käydä elämäni aikana.


Mihin maahan muuttaisit jos Suomesta olisi pakko lähteä, miksi? Varmaankin johonkin toiseen Pohjoismaahan. Veikkaisin että joko Tanskaan tai Norjaan. Syynä ihan se, että Pohjoismaat on melko tuttuja jo, joten muutos ei olisi niin radikaali veikkaisin. Tai eihän sitä tiedä, kyllähän sitä voisi jonnekin Jenkkeihin tai vaikka Saksaan muuttaa!

Missä maassa on ollut parhaimmat shoppailumahdollisuudet tähän mennessä? Sanoisin että Lontoo, mutta taidan silti sanoa että Berliini. Niin siis Saksa.


Mikä on kauppa jota kaipaat Suomeen? Bershka. Kesällä olisihan se Tally Weijl ihan kiva kanssa. Onneksi kumpikin löytyy tuolta Viron suunnalta, mistä tulikin mieleen, että siellä voisi piipahtaa. Mutta siis, muuten olen kyllä sitä mieltä, että ei nyt kaikkia kauppoja tarvitse Suomeen kuskailla. Sehän on se juttu kun lähtee ulkomaille shoppailumatkalle...

Haaveiletko ulkomaille muutosta? Minne? Kyllä ja en. Tavallaan olisihan se aikalailla uusi kokemus vaihtaa maata, mutta toisaalta pidän Suomessa asumisesta. Sen on nimittäin huomannut että esim joukkoliikenne, jonka myös itse kiroan varmaankin kerran päivässä, on paljon parempi Suomessa kun tähän mennessä missään muualla. Mutta jos muuttaisin, niin varmaankin kallistuisi Pohjoismaiden suuntaan tuo muutto.

Mikä on hulluinta mitä olet tehnyt? Seisonut paidattomana Islannissa kuolleen tulivuoren päällä. Sitä nyt varmaankin tullut toitotettua kyllästymiseen asti.

Hauskin muistosi, jonka ajattelusta väkisinkin rupeat hymyilemään/nauramaan? Vaikea sanoa yhtä asiaa, mutta kyllä nuo minun ja Inksun mäkki reissut on kyllä sellaisia seikkailuja ettei mitään rajaa. Esim. eilen kun käytiin vähän Vantalla asioilla (viemässä verokortit, koska ollaan vaan sellaisia sähliä ettei mitään rajaa...) niin tuli sitten Variston mäkkärissä käytyä.

Kauanko olet pitänyt blogia ja mikä sai sinut innostumaan bloggaamisesta? Taisin aloittaa bloggaamisen olisko ollut 2012... Joskus niihin aikoihin kumminkin, kun muutettiin. Ja kuten aikaisemmin mainitsin niin taisi olla kaverin heitto.

Lempi drinkkisi? Hard Rock Cafen Granaattiomena-cosmopolitan (kai...?)


Kadutko mitään elämässäsi? En oikeastaan. Tietenkin on asioita joita olisin voinut jättää tekemättä, mutta olen sitä mieltä että virheistä oppii. Ja ne on tehnyt minusta sen mikä nyt olen. Joten ei, en kadu.

Tuletko helposti kateelliseksi? En, mutta mustasukkaiseksi.

Mitä blogeja seuraat? Seuraan aika paljon ulkomaalaisia bloge, mutta olen nyt suomalaisiakin alkanut seurailemaan. Tuolta oikeasta sivusta löytyy kohta Seuraan, joista näkyy ne minun top 5.

Millaisista blogeista pidät? Aidoista. Täytyy jotenkin tekstistä huokua sellainen omaleimaisuus. Kuitenkaan liian erilaiset ei oikein nappaa, joten aito, mutta tavallinen. Vaikea ehkä jotenkin selittää, se nappaa kun nappaa. Niin kuin minulla monessakin asiassa.

Tässä siis ensimmäinen osa, kaksi osaa vielä jäljellä. Pistän niitä tulemaan sitten kun kerkiän joissain sopivissa väleissä. Katsotaan saisinko tämän viikon aikana vastaitua kaikkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!