perjantai 9. tammikuuta 2015

Juhuu, täällä ollaan.

Tämä vuosi on kyllä yhdessä hujauksessa lähtenyt liikkeelle. Tännekään ehtinyt mitään päivittelemään, kun kokoajan ollaan oltu menossa, tai sitten vain on ollut edellisten menojen seurauksena niin väsyneitä, että ei vain ole jaksanu konetta avata. Tai ketä minä huijaan, onhan se kone avattu, mutta se onkin sitten jäänyt sille Netflixin tielle.

Tosiaan viikonloppu hujahti Kuortaneella koulutuksessa. Aika intensiivistä settiä oli, joten maanantai meni ihan siitä koulutuksesta toipuessa. Piti Marjutiakin mennä Turussa tapaamaan, mutta ei vain jaksanut. Siis itsensä ylös saaminen sängystä oli jo sellainen ylivoimainen teko...

Tiistaina taas sitä oltiin sukuloimassa ja henkisesti valmistautumassa töiden alkuun. Keskiviikkona sitten mentiinkin jo täydessä touhussa ja tässä sitä ollaan, perjantaissa. Oikein kauhistuttaa kuinka tuo aika vain kuluu, ikään kuin valuu silmissä. Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa... Mutta kyllä se siitä, kun arki lähtee taas rullaamaan, niin saa sellaisen kunnon touchin tähän toimintaan.


9.1.2015a 9.1.2015b 9.1.2015

 Tässä on jäänyt talvikenkienkin oston hehkutus välistä. Kyllä, vihdoin sain aikaiseksi ostettua UGG:it itselleni. Mutta 100e kalliimmalla, kun olin ajatellut... Ärsytyksen määrä? Suuri. Mutta eihän tässä voi kuin itseään syyttää, kun niin myöhään olin liikenteessä.
Aikaisemmat ostin Stockmannilta lasten osastolta, sillä olivat n. 100e halvemmat. Kuitenkin heiltä loppunut koko 36, siis koko maasta. No kipaisin sitten pettyneenä Ilonan kanssa aikuisten osastolle ja kappas, siellä olikin sitten pienin koko mitä sai niin 39! Muutama kirosana taisi päästä, mutta onneksi sitten Aleksi 13 löytyi talvikengät. Joten ensikerralla voisin oikeasti olla ajoissa liikkeellä, näin on käynyt aivan liian usein. Lompakko ei tykkää tuollaisista ollenkaan.

Tällainen pikainen sepustus siis siitä missä ollaan luuhattu. Nyt ruokaa nassuun ja töiden tekoon, viikonloppuna yritän palailla. Eiköhän sitä tässä ala saamaan taas sitä aikaa repästyä jostain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!