sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lauantai lörpöttelyä

Kuten varmasti huomaavat ne jotka eivät lue blogia bloglovinin tai mobiilin kautta, että pientä muutosta ulkoasussa tapahtunut. Pieniä säätöjä, mutta onhan tässä ihan oikeasti vain herran jestas todettava, ettei tähän vain voi koskaan olla täysin tyytyväinen. Ainahan se on sellaista kausiluontoista. Mutta toistaiseksi tällä mennään, kattelaan.

Eilen nähtiin pitkästä aikaan melkein koko Islanti porukan kanssa. Annis oli hienosti paikalta poissa edustamassa meidän rämä jengiä Valmennusringin leirillä. Me muut sitten vieteltiinkin aikaa sushi paikkaa etsien. Oli kyllä pientä etsintää, kun Sushibar oli niin täynnä, eikä aikaa jonottamiseen oikein ollut. Ja sitten Forumin Hanko oli kiinni. Mutta eipä hätiä, Itamae siinä Kampin kauppakeskuksen lähellä olikin auki. Ihan kiva oli sitä ruokaa saada, kun viimeksi oli siinä 9 aikoihin tullut syötyä. Huomaa kyllä heti, kun työt alkaa, että se ruokailu lähtee vähän holtittomaksi...

Untitled

 Riikka kyllä aika osuvasti sanoi, että tulee sellainen ADHD-olo kun toisemme tavataan. Ja niinhän se syöminenkin meni, hepuloiden ja naureskellen. Pahoittelut läheisessä pöydässä istuville, jotka ilmeisesti olivat treffeillä. Toivottavasti suhteenne lähtee kukoistamaan.

Vähän tuli siinä ihmeteltyä, että missäs ne kaikki ihmiset oikein ovat? Ihan hiljaisia oli kadut, vaikka sentään oli lauantai ja vielä ilta. Mutta kyllä ne ihmiset onneksi löytyivät, nimittäin Tennarista! Ei oltu selkeästi ainoita, jotka oli leffaan lähteneet. Joten leffa eväät Kampin K-Supermarketista ja leffailemaan.

Untitled

 Käytiin katsomassa tuo Interstellar. Ensinnäkin minulla ei ollut mitään hirveää haisua tuosta leffasta, tiesin kuitenkin suunnilleen mistä kertoi. Silti olin aivan täysillä mukana. Jokin ihme juttu siinä on, että siihen leffaan on aivan pakko eläytyä. Onneksi Iida minun kanssa jo konkari leffoissa käymisen suhteen, tottunut niihin eläytymisiin. Hänen kättäänkin tuli siinä ihan mukavasti jännittäessä puristettua... Eli en ainakaan tylsää leffa seuraa ole.

En ala mitään juonipaljasteluja täällä latelemaan, mutta suosittelen vahvasti leffan näkemistä. Pisti kyllä ajattelemaan ja ei turhaan oltu kyllä kehuttu. Myös näyttelijä valinnat osui minusta aivan nappiin. Hehhe, tuleva leffa kriitikko... Not.

2 kommenttia:

  1. Mullakin ois tarkotus vähän rempata ulkoasua mut toistaiseksi oon pysynyt siinä alkuperäisessä :) tä sun näyttää nyt kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no vaikka kyse onki pienistä asioista nii aina jotenki kestää saada mitää aikaseks.. Ja varsinki kun täytyy html-koodeja mennä sörkkimään. Ja kiitos paljon, toistaseks tällä mennään (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!