maanantai 30. kesäkuuta 2014

Doors and wallpapers


Ui, lauantaina olikin jo vähän kesän merkkejä, Kristan kanssa illemmalla kaupan kautta matkattiin kohti Ilonan kotoa. Ehti siinä jo toivo kesää kohden herätä, mutta eilen tuli sama toivo upotettua syvälle vesilammikkoon. No, ainakin hiusten kasvu nopeentuu, jos jotain positiivista.

30.6.2014a

Kaupasta oltiin ostettu burger-tarvikkeet ja siellä tungoksessa kärryjen kanssa liikuttu. Ei taidettu olla ainoita, jotka Kampin K-Supermarkettiin oli sinä iltana eksyny... Aikamoinen tungos oli tällaiselle ihmiselle, jota ahdistaa väenpaljous. Mutta selvittiin, eikä tarvinnut niin paljon jonottaa, miltä aluksi näytti.
Kaupasta ostettiin siis ruoat, Ilonalle mentiin ja meikäläinen aka Pihvimestari hoiti pihvit ja Krista sekä Ilona sitten muut. On kyllä terapeuttista sekoittaa sitä jauhelihaa, ranskalaista sipulikeittoa ja kananmunaa paljain käsin. Suosittelen.
 
30.6.2014e

Sunnuntai aamuna olikin tuolla sateessa odottamassa auto. Ruusa siellä ratin takana oli ja siitä hurautettiinkin sitten Kampissa sijaitsevaan Radisson Blu Royaliin. En edes tiennyt, että oli nälkä, kun edellisena iltana oli vetässyt mättö-burgerin nassuun, mutta siinä kun näin pöydät, niin jep, nälkähän siinä tuli.
Ruokaa oli oi, oi, tuli aivan Kyproksen ihanat aamupalat mieleen. Ei, kotona ei asia ole sama, paitsi silloin kun isä sunnuntai aamuisin värkkää kunnon sapuskat, sitten onkin taas lomatunnelma katossaan.
Melkein parisentuntia siinä saatiinkin aika ihan hyvin kulumaan, vatsa oli aivan repeämispisteessä ja ulkona sade ei oikein houkuttanut. Ruusa jatkoikin siitä sitten töihin ja minä hyppäsinkin bussiin. Törmättiin Kristan kanssa sattumalta Kampissa, kun häneltä whatsappiin tuli viesti: "Näin iha sun näkösen tytön kampis". Olihan siinä sitten hauska laittaa viestiä, että itseasiassa olen Kampissa. Pikainen moikkaus, matkat jatkui ja kotona sitten vaihto vähän mukavempiin.

30.6.2014c

//Takki: NewWave /Huivi:BikBok /Neule:GinaTricot /Housut:Abercrombie /Kengät:Converse//

Kotona ehdin hetken istahtaa, kun olikin jälleen lähtö. Päivä kuluikin siinä erilaisissa "remontti" kaupoissa kierrellen tapettia, peilejä ja mattoa etsien. Myös muutaman hassun oven löysin, mutta eipä niille oikein käyttöä ole enää.
Ihan hauskaa se oli ja toki vaikka mitä löytyi, mutta ei ehkä nyt. Katsotaan sitten kun joskus omaan kämpään muutetaan, jos vaikka silloin. Todennäköisesti ei, sillä talenttihan minulta löytyy ja se on "löydä kaupan kallein tuote".

  
30.6.2014d

Tietenkin käytiin IKEA:ssa, jossa en ollut käynyt piiiiiitkään aikaan. Siellä sitten meikäläinen lahjottiin hodarilla ja hyvä hodari olikin! Namii!
IKEA:sta ei varmaan ikinä tule tyhjin käsin lähdettyä, eikä myöskään nyt. Yläkerran kylpyhuoneeseen, joka on se minun oma sisustusprojekti, ostettiin mm. roskis, pyykkikori, säilytyslaatikoita ja pyyhkeitä. Enää puuttuu saippua-astiat. ja sitten taitaakin kylpyhuone olla valmis. Jos sen palosammuttimen vielä saisi pois niin sitten olisin aika tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!