sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sunset


Lämpimät kesäillat on kesässä ehkä sitä parhainta aikaa. Silloin ei ole tukalan kuuma ja ulkona on mielekästä olla. Varsinkin auringonlaskun tuoma valaistus on mitä parhain ja vaikka hälinää on niin silti on vain rauhallinen ilmapiiri ympärillä. Me like it!

Perjantaina sain hätä kutsun seuramme kesäleirille. Uupui yksi vetäjä ja no mikäs siinä, kolmisen tuntuia siinä sitten vierähti ja sai mukavasti vähän rahaa ansaittua. Ne tosin tulikin siinä sitten kulutettua, kun sateesta huolimatta päätin kaupoilla käydä.
Maanantaina kun Ilonaa ja Ainoa olin nähnyt, oltiin poikettu myös Mangossa. Siellä olinkin sitten bongannut mustan shortsipuvun ja vaikka väri oli musta ja M oli pienin koko, päätin sovittaa. Hitusen ehkä oli liian iso ja en siksi sitä silloin ostanut. Kuitenkin jäi tuo Mangon ihanuus kummittelemaan ja sitten perjantaina se lähtikin mukaan.
Myös Cubuksesta tarttui perus maxihame, joka oli tiukempi malli, mutta tosiaan musta. Nyt maci hameita löytyy mustana sekä sellainen löysempi/rennompi, että tiukka malli. Hintaa Cubuksen maxihameelle löytyi 17,90e ja Mangon shortsipuvulle 29,95e.

8.6.2014e
 //Aurinkolasti: GinaTricot/Shortsipuku: Mango/Koru: H&M/Kengät: Converse//

Perjantaihin siis takaisin. Kokoonnuttiin Ullanlinnalle isolla porukalla. Tai no ei millään megaporukalla, mutta silti ihan hyvänkokoisella. Sää oli aivan loistava! Siitä oli helppo nauttia, eikä ulkona ollut ollenkaan kylmä.
 Siinä Krista olikin sitten ottanut pingispallot mukaan ja pistettiinkin pystyyn beerpongit. Oli niin hauskaa ja minä sain jopa 3 kertaa sen pallon sinne kuppiin. Minä!

8.6.2014d
 #teamconverse

Suunnitelmissa oli lähteä porukalla Kaivohuoneen avajaisiin. Ei kuitenkaan homma mennyt kuin strömsössä, sillä Kaivo oli onnistunut mokaamaan homman todella mallikkaasti. Vip-jonossa kun oltiin ja sieltä sitten kuule normaalista jonosta niitä ihmisiä meni ja parasta oli se, että sitten oli vielä näitä "spessu" vippejä, jotka käveli vain suoraan sisään. Ihmiset tuuppi ja jossain vaiheessa ei meikäläisellä tainnut edes jalat osua maahan. Aika järkyttävää järjestelyä ja ei muuta kuin muualle juhlimaan. Hyvä päätös olikin lähteä Villiin Wäinöön, sillä ilta sai mahtavan päätöksen!
8.6.2014c
//Kreditit Kristalle kuvista ja Marjutille yksityiskuvasta//

Jäi kyllä Kaivosta aika pahamaku suuhun, ehkä se tunkeilevien ihmisten aiheuttama ahdistus oli se kaikista pahin. Parastahan oli se, että kun sinne sisälle päästiin niin tyhjäähän siellä oli! Mutta siis kaiken kaikkiaan hauskaa oli ja varsinkin ulkona. Tuntui siltä, kuin kesä olisi oikein kunnolla alkanut.

Eilen sitten illalla kävästiinkin Kristan ja Jennan kanssa Lintsillä hattaroilla. Sää oli ehkä hieman viileähkö verrattuna tuohon perjantaihin, mutta hyvin siellä ulkona tarkeni.
Lintsiltä kyllä ehdottomasti paras veto tehdä sisäänpääsy ilmaiseksi, viime kesänäkin tuli käytyä nimittäin siellä piipahtamassa hattaroilla. Tänä kesänä voisi toisaalta ihan sinne laitteisiinkin asti mennä, eilen tuli kovasti hinkua jo.

8.6.2014g

Uusi kamera oli mukana ja ajattelin nyt muutenkin totuttaa itseni kameran kantamiseen. Ei sellaista järkkäriä jaksaisi raiata joka paikkaan, mutta tuo kun tarpeeksi pieni on, niin hyvin mahtuu laukkuun kuin laukkuun. Pitäisi vain etsiä sille jokin suoja pussukka.

8.6.2014a
//Raita-paita: Bershka/ Farkkuhaalari: Monki/ Kengät: Converse//

Oli kyllä hyvää hattaraa, mutta aivan tajuttoman kokoisia! Eihän noita jaksa kokonaan syödä ilman että tulee sokeri koomaan. Ainakaan minä en jaksa, alkaa melkein heti tehdä mieli jotain suolaista tasapainoksi. Kristalla vähän sama näytti olevan, sillä lopulta teineillen päädyttiinkin McDonaldsiin hampparille.

Hauskaa on siis ollut ja sellaista leppoisaa lomafiilistä. Nyt illalla nähdään jälleen Kristan kanssa ja mennään katsomaan Maleficent! Olen aivan täpinöissäni, sillä odottanut tuon elokuvan tulemista ja etenkin sen katsomista. Jee, jee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!