torstai 5. kesäkuuta 2014

Lightning


Hihii, onnen ja ilon päivä. Ehkä enemmän ilon kuin onnen. Kuitenkin virallisesti eilen starttasi loma ja tänään onkin ensimmäinen ihan oikein kunnon lomapäivä ollut. Pääsykokeet ovat nyt takana päin, menivät miten menivät.
Tänään siis lomapäivästä nautittu Jätkäsaareen suuntaamalla ja tittidii, uuden kameran ostamisella!  Materialismi rakkautta taas kerrakseen.
5.6.2014b
2014-06-05_04-26-25

Ylpeä Olympus Pen mini-kameran omistaja. Pitkään olen miettinyt kyseisen hankimista ja nyt juuri sopivasti tulikin kamera hankittua. Ihanan pieni ja todella kompakti pakkaus tuo kamera kyllä on ja voin lämpimästi suositella kaikille. Hinta laatu-suhde aivan kohdillaan, Verkkokaupassa hintaa oli kyseiselle 269,90e.
Tässä vaan odotellaan kuvien räpsimis mahdollisuuksia, tuntuu vain niin helpolta kuvailla. Järjestelmäkameran voittaa kyllä minun käytössäni ihan 6-0.
Nauratti vain hieman, kun oli kamera, läppäri sekä kännykkä vierekkäin. Kaikki valkoisia. Mikäköhän on se minun lempi väri elektroniikan suhteen..? Kameran ominaisuuksia voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ.

5.6.2014c
 //Yläosa: Lindex 14,95e/Alaosa: Lindex 12,95e//

Tuli siinä sitten matkanvarrella poikettua Lindexissä. Heti iskin silmäni noihin bikineihin, kuosi oli aivan nappi ja totta kai tuo malli on se oma lemppari. Ei ihme, että tuollaisia bandeau-mallisia bikineiden yläosia löytyy neljät... Yhdet kuitenkin aina mahtuu mukaan ja tässä onkin melkein jo tullut perinteeksi ostaa yhdet uudet bikinit joka vuosi. En varmasti ole ainoa, ainakaan lähipiirissäni.

5.6.2014d

Alaosassa löytyy tuollainen yksityiskohta molemmin puolin. "Sivu cut-off" on selkeästi myös yksi asia, joka bikineissä minua viehättää. Kivempi kuin alasosassakin on jokin "juju", ettei nyt aivan ole täysin tylsä.
Tuosta kuosista pidän kyllä niin paljon, että en malta odottaa, että pääsen niitä pitämään. Lämpimät säät säilykää siis, älkää menkö pois, kiitos.

5.6.2014e

Nyt on siis loma virallisesti stratattu ja siitä saakin nauttia melkein kuukauden ajan. 30.6 alkaakin sitten jälleen valmennus, mutta nyt täytyy nauttia ja kerätä voimia tulevaan kauteen.
Huomenna sitten olisikin tarkoitus nähdä Marjuttia pitkästä aikaa. Long time no see.

2 kommenttia:

  1. Oi toi kamera on niin hieno!! Valkonen on vaa nätti :) t. Annis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki? Jep, valkonen on vaan niin nätti. Ei näytä laatikoilta, ei.

      Poista

Kiitos kommentistasi!