perjantai 12. toukokuuta 2017

People who love to eat are always the best people.


blogi-17

Tämä Suomen kevätsää on todellakin näyttänyt kaikki vuoden ajat kerralla. Jopa yhden päivän aikana. Tänäänkin aamulla paistoi aurinko ja siihen mennessä kun olin saanut pyykit koneeseen satoi lunta. Lunta ehtikin sataa pyykin pesun ajan ja sitten muuttui koko ilma semmoiseksi syksyn harmaaksi. Kaupasta kävellessä takaisin kotiin aurinko porotti taivaalta niin, että hiki vain virtasi selkää pitkin. Vaikka sitä superlämpöä ei ole vielä edellisvuoteen verrattuna saatu, on silti aikalailla ne vapaat hetket tullut ulkona vieteltyä. Aurinko tekee jo paljon ja ylipäätänsä minusta keväässä ilmassa on jotain. Vaikka sieltä taivaalta sitten tulisikin rakeita tai jopa sitä vettä, ei se tunnu niin kurjalta kuin syksyllä.

Terassikausikin saatiin ihan virallisesti avattua viime perjantaina. Sää ei todellakaan ollut se kaikkein lämpöisin, mutta viltit ympärille, niin kyllä tarkeni. Olin saanut koulukavereilta syntymäpäivälahjaksi Sushibar + Wine -lahjakortin ja osuvampaa lahjaa minulle saakin hakea. Lahjakortin summa oli sen verran muhkea, etten sitä halunnut yksin käyttää. Siispä suunnattiin tyttöjen kanssa Korjaamolle nauttimaan tämän hetken parhaasta kevätsäästä! Loistavaa ruokaa ja hyvää viiniä. 

Täällä olenkin kyseistä paikkaa jo aikaisemmin suositellut, mutta ei varmaan tee pahitteeksi tehdä sama uudestaan. Sushibar + Wine on hitusen kalliimpi kuin muut paikat, mutta täysin hintansa arvoinen. Maku on erilainen kuin esim buffeteissa ja makuyhdistelmät ovat aivan kympin luokkaa. Oma suosikki on ehdottomasti korneri ja tämä pääsi myös muiden suosikiksi. California Nigiri on myös toinen ehdoton lempparini ja myös ensimmäistä kertaa testauksessa ollut tsukemaki ovat sellaisia joita suosittelen kovasti maistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!